10 redenen waarom het strandleven het best leven is

10 redenen waarom het strandleven het best leven is

10 redenen waarom het strandleven het best leven is

De temperaturen lopen op – het gaat langzaam, maar ze lopen op – en we krijgen massaal visoenen van stranden, BBQ’s, strandfeesten en koude bieren en wijnen met op de achtergrond een ondergaande zon. Het strandleven is toch heerlijk!

Precies, en daarom is Scheveningen Events opgericht. Niet alleen omdat events op en rond het strand je daadwerkelijk gelukkig maken (daar is hard bewijs voor), maar ook omdat dat ‘hakuna matata’-gevoel het beste gevoel is. Daarom willen we nog even benadrukken dat het strandleven het beste leven is.

1. Je bent even niet op je werk
En dat is – in veel gevallen – toch wel heel prettig.

2. Vitamine D
Vitamine D geeft het gelukshormoon Serotine een boost. Do we need to say more?

3. Vitamin Sea
Of je nu van surfen houdt, of gewoon even met je voeten in het water wilt dobberen; het feit dat er een zee in de buurt is, maakt heel veel, heel veel goed.

4. BEWEZEN: het geluid van het komen en gaan van golven maakt je gelukkig
Onderzoek wijst uit dat het geluid van de golven veranderen je hersengolven waardoor je kalmer wordt en meer relaxt. Relaxt = happy.

5. Het werkt ontgiftend
Een duik in de zee zorgt ervoor dat je poriën openen waardoor de gifstoffen uit je lichaam verdwijnen. En: zeewater bevat veel magnesium wat weer een kalmerend effect op de zenuwen heeft. Mooi meegenomen dus!

6. Het is goed voor je huid (en haar!)
Of je nu een feest hebt op het strand, of een dag aan het bakken bent; beach hair en skin is bijzonder aantrekkelijk.

Nog iets: ooit van thalassotherapie gehoord? Hierbij wordt een problematische huid verzorgd met zeezout. Wist je trouwens dat er silicone in zeewater zit? Hierdoor zie je er jonger en frisser uit.

7. Geef toe: eten en drankjes smaken beter op of aan het strand
Of je nu in de haven zit (ruik je de zee al?) of aan het strand; je krijgt gezonde trek en een koud wit wijntje smaakt honderd keer lekkerder.

8. Strandfeestjes
Of het nu een bruiloft betreft of een random strandfeest; het zijn wel de feesten waar we ieder jaar weer naar uitkijken. Zit jij over een feest of event na te denken (we kunnen ons voorstellen dat je dat nu nóg liever wilt), neem dan even contact met ons op. Wij houden je deze week ook op de hoogte van de leuke feestjes!

9. Er zijn zoveel mooie stranden!
Ieder strand is uniek. Dus ga eropuit, verover de wereld en bezoek – waar mogelijk – een strand.

10. Aan het einde van een stranddag slaap je als een roos
De natuur is mooi. De zee is krachtig. Het getij is magisch. Het ontspant. Je kunt lichamelijk in beweging zijn, of puur genieten met een boek. Hoe dan ook; wedden dat jij na een stranddag héérlijk slaapt?

Ken jij onze Facebook-pagina al? Zo niet, like ‘m maar even. Dan geven wij je de hele zomer – of eigenlijk: het hele jaar – lang een intens zomers gevoel. En geloof ons, dat wil je.

Share post:

  • /

Comment ( 1 )

Comments are closed.