WOW! Dubai gooit onderwater appartementen in de verkoop!

WOW! Dubai gooit onderwater appartementen in de verkoop!

WOW! Dubai gooit onderwater appartementen in de verkoop!

Maak kennis met ‘The Floating Seahorse’: onderwater appartementen in Dubai. Om precies te zijn: op ‘St. Petersburg Island’. Een hartvormig eiland met faciliteiten als witte stranden, tropische tuinen en toprestaurants. En jij kunt binnenkort eigenaar zijn van een onderwater appartement.

Een wat? Een drijvend appartement – dat overigens niet beweegt – bestaande uit drie lagen, waarvan de onderste laag (de master bedroom plus de badkamer!) onderwater ‘hangt’. Je moet wel geld hebben als, nou ja, water. Maar goed, dat is bijzaak. Je hoeft het trouwens niet meer te meubileren, want dat is al voor je gebeurd. En als jij nou even een duik in het water neemt, terwijl je lief in de grote slaapkamer voor het raam staat, dan willen we dat graag even zien.

Op Scheveningen hebben we helaas nog niet zulke projecten, maar je kunt bij Scheveningen Events (klik hier) wel andere projecten laten uitvoeren. Zoals een event bijvoorbeeld. Of een bruiloft. Maar een goed feest voor het een of ander is ook mogelijk.

5

6

7

8

dubai 2

onderwaterappartementen 4

Lees ook even het artikel over 10 x waarom het strandleven het beste leven is. You’re so damn right!

Share post:

  • /