Wegdromen geblazen: zo ziet Hawaii er vanuit een dronevlucht uit

Wegdromen geblazen: zo ziet Hawaii er vanuit een dronevlucht uit

Wegdromen geblazen: zo ziet Hawaii er vanuit een dronevlucht uit

Denken we aan Hawaii, dan denken we palmbomen, Hula-rokken, bloemenkransen en witte stranden. Waar het eerst helemaal hot en happening was, viel het later even uit zicht. Maar Hawaii is weer helemaal back! Sterker nog, het is een populaire vakantiebestemming aan het worden. En wij snappen waarom. Vooral als we naar de onderstaande video kijken. Prachtig! Kijk, nu is Scheveningen natuurlijk veel dichterbij en ook mooi. Daarbij: een feest op of rond Scheveningen organiseren, is iets minder prijzig dan op Hawaii, maar we willen best even wegdromen.

De video is gemaakt door Karim Iliya, 25 jaar. Of eigenlijk door een drone. Karim woont op dit moment in Maui, maar heeft in 9 verschillende landen gewoond en zo’n 30 landen bezocht om daar ook films en foto’s te maken. Wij zijn stiekem een beetje jaloers op Karim, maar zijn erg blij dat-ie de onderstaande impressie even wilt delen. Mijn hemel, wat een paradijs.

Share post:

  • /