7 onverwachte redenen waarom je een eventplanner zou moeten inschakelen

7 onverwachte redenen waarom je een eventplanner zou moeten inschakelen

7 onverwachte redenen waarom je een eventplanner zou moeten inschakelen

Wanneer je – misschien wel voor het eerst – een event wilt organiseren (lees: personeelsfeest, bruiloft, teambuilding, grote verjaardag etc.), wil je misschien de kosten zo laag mogelijk houden. Dus een eventplanner lijkt wat overbodig. Toch is dit alles behalve zonde van je geld.

En daarom hebben we 7 onverwachte redenen voor je opgesteld. Niet alleen omdat Scheveningen Events natuurlijk de tofste dingen voor je doet, maar ook omdat soms dingen uit handen geven enorm op je gemoedstoestand werkt. Komen ze:

1. Je bespaart tijd
Je heeft ook de details uit handen. En dit zijn juist de dingen die tijdrovend zijn. Heb jij dus meer tijd over voor andere dingen. Daarbij denken eventplanners aan dingen waar jij niet aan had gedacht. Van muziekinstallaties tot het logistieke gedeelte; Scheveningen Events is er voor je.

2. Als je een goede klik hebt met je eventplanner, dan kan het niet mis gaan
Daarom gaan we eerst heel goed met je rond de tafel zitten. Uiteraard moet er wel een klik zijn, maar is die klik er eenmaal, dan weten we precies wat je wilt.

3. Uiteindelijk scheelt het geld
Tijd = geld. Als jij eenmaal je budget hebt doorgegeven, weet de eventplanner in kwestie het zo te besteden dat er altijd op zoek wordt gegaan naar de beste keuzes.

4. We zoeken de beste plek voor je uit
Want een plek uitzoeken is misschien nog wel het lastigste gedeelte. Als wij eenmaal weten wat je ongeveer wilt, dan zoeken we de bijpassende plek uit. Wedden dat je het fantastisch vindt?

5. Het netwerk van een eventplanner is huge
En daar heb jij misschien in de toekomst ook nog wat aan.

6. Een eventplanner zorgt niet alleen voor de gasten…
Maar ook voor jou. No stress, alles komt goed!

7. Je krijgt complimenten na afloop
Niet dat jij er met de shine vandoor gaat, maar als je een goede eventplanner te pakken hebt en er bestaat een goede communicatie, dan heb jij ook een deel ingebracht. Daarbij: een geslaagd feest = een happy you. En dat is precies waarom je een eventplanner inschakelt.

Share post:

  • /