SundayFunday Tip: wat valt er vandaag te doen in Den Haag?

SundayFunday Tip: wat valt er vandaag te doen in Den Haag?

SundayFunday Tip: wat valt er vandaag te doen in Den Haag?

Volgens de weervoorspellingen wordt het prima weer om naar buiten te gaan. Graadje of elf, maar prima. En daar de zondag altijd de dag is dat we zo tegen het einde van de middag dat ‘Oh NO! Bijna maandag!-gevoel krijgen, plannen we ‘m maar gewoon vol met leuke dingen.

Scheveningen Events zocht het voor je uit. Hierbij: 8 tips voor een SundayFunday! Zien we je zo ergens?

1. Flagship Market
“Onderscheidend en beeldbepalend staan centraal in het Zeeheldenkwartier. Achter elk goed product schuilt een goed verhaal. Daarom creëert de Flaghip Market de mogelijkheid en de ruimte voor ondernemers om tijdens deze zondagmarkt in de Prins Hendrikstraat, zowel jong als oud in aanraking te laten komen met bijzondere producten op het gebied van lifestyle, vintage, fashion en design.” Check hier alle info!

2. Pure Buren
“Het culinaire en ambachtelijke assortiment van de Pure Markt uit Amsterdam wordt hier aangevuld door lokale ondernemers uit de Piet Heinstraat in Den Haag. Dit is het moment om kennis te maken met verschillende leveranciers die zich bezighouden met ambachtelijk en lekker eten, maar ook met creativiteit en duurzaamheid. Zo ontdek je op deze zondagmarkt de pure producten, verkocht door de producenten zelf.” Check de Facebook-pagina!

3. Whoosah Sundays w/ Steve Rachmad / Secunda (8PM)
De leus luidt: “Better cancel Monday” en daar zijn wij het volledig mee eens. Check hier alle info.

4. Grote Markt Lentebier Festival
“Lekker relaxen met een biertje in je hand op de Grote Markt Den Haag. Tijdens het Lentebier Festival kunnen er verschillende speciaalbieren geproefd worden van (kleine) Nederlandse brouwers. Beetje babbelen, beetje eten, beetje drinken, voorzichtig de voetjes van de vloer op relaxte livedeuntjes… Dat werk.” Kijk hier voor alle informatie

5. Roots Market Kijkduin
“Ook zin om back to your roots te gaan, kom dan naar de Roots Market op de Boulevard van Kijkduin, laat de wind door je haren waaien en bekijk ondertussen de tientallen stands vol met duurzame producten, bijzondere cadeautjes en heerlijk biologisch eten.” Check hier alle info.

6. NK Surftour
“Ook dit jaar vindt de NK Surftour plaats op Scheveningen. Hier laat de nationale top zien wat zij met een mooie golf doen. Zowel dames als heren showen welke surftechnieken zij beheersen in het water. Naast sport is golfsurfen een ‘way of life’. Nu hopen dat de omstandigheden gunstig zijn.” Check de Facebook-pagina voor actuele informatie.

7. Jazz Dayz at Sea (Pier Scheveningen)
“De Pier in Scheveningen staat tijdens muziekevenement Jazz Dayz at Sea volledig in het teken van jazz. Er zijn maar liefst vier podia met livemuziek, klassieke hits en dance. Daarnaast kun je uiteraard genieten van de lekkerste drankjes, heerlijke street food en shops met leuke spulletjes.” Het festival vindt plaats van 13.00-22.00 uur. Zien we je daar? Kijk hier voor alle info.

8. POP-UP STORES FRNKY’S & FRIENDS KIDS SALE
Tijdens de Pop-Up heeft FRNKY’S een selectie gemaakt van de beste kids & lifestyle brands van dit moment. Alleen tijdens de Pop-up Stores Kids Sale zijn er kortingen, weggeef- en mooie prijzen. Dus waar wacht je op? Neem je FRIENDS mee! Kijk hier voor alle info!

ScheveningenEvents zit overigens ook op de Pier. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je een event de in de planning hebt staan.

Bron: DenHaag.com en Facebook.com

Share post:

  • /