Dit zijn de 9 places to be waar je deze zomer heen moet in Scheveningen

Dit zijn de 9 places to be waar je deze zomer heen moet in Scheveningen

Dit zijn de 9 places to be waar je deze zomer heen moet in Scheveningen

De strandtenten zijn al weer enige tijd up and running. Heerlijk, maar waar moet je nou heen deze zomer? Natuurlijk heeft Scheveningen meer te bieden dan strandtenten. Zo is er ook de Pier, en heb je de restaurants aan de haven.

Wij hebben een mix gemaakt. Voor ieder wat wils. Kun je gelijk even koekeloeren en ideeën opdoen, mocht je een event willen organiseren. Alles is mogelijk! Maar vooral: enjoy summer!

Patagonia Beach
Patagonia Beach
“Patagonia staat voor zon, zee, strand en lucht. Hier vindt u ruimte, water, vuur én passie voor goed en eerlijk eten. Dé strandtent van Scheveningen waar je met familie, vrienden of collega’s geniet van het zand – thuis op het strand met heerlijke muziek en totale ontspanning. La pura vida in de duinen aan het begin van het Zwarte Pad. Vergaderen aan zee, een bbq, een bruiloftsfeest in de duinen en dineren bij zonsondergang. Explore Patagonia – Voel het zand van Patagonia.”

Adres: Zwarte Pad 57a / Website: Patagoniabeach.nl

The Harbour Club Kitchen
the harbour club kitchen
“The Harbour Club, direct aan de kade gelegen, heeft een industriële inrichting die eigentijds, Amerikaans en stoer aandoet. Het pand is op verrassende wijze ingericht en bevat de perfecte combinatie tussen oud en nieuw. En door de ruime opzet is The Harbour Club Scheveningen ook ideaal om grotere groepen te ontvangen.

Net als The Harbour Club Amsterdam beschikt The Harbour Club Scheveningen ook over een evenementenruimte. Next Door heeft over een eigen ingang, is voorzien van een aparte bar en is uitgerust met diverse vergaderfaciliteiten. Op de eerste verdieping staat een heuse sushi ‘loopband’.”

Adres: Dr. Lelykade 5-13, Scheveningen / Website: Theharbourclub.com

Strandclub WIJ
Strandclub Wij

‘De beste spot van Scheveningen’, ‘de beste strandclub van Nederland’; zo is Strandclub WIJ de afgelopen jaren al bestempeld. WIJ biedt alles in één; of het nu gaat om een heerlijke dag aan het strand, een lunch of diner in het restaurant of het organiseren van een besloten zakelijk event of huwelijk, alles kan bij WIJ. Het trendy en gezellige interieur geeft deze strandclub dé uitstraling waar je naar op zoek bent. WIJ is direct gelegen naast het noordelijke Havenhoofd en geeft u daarom tevens het gevoel van exclusiviteit. Naast Strandclub WIJ is recentelijk een groot parkeerterrein gerealiseerd waardoor de parkeervoorzieningen uitstekend zijn. Minder ik, meer WIJ.

Adres: Strandweg 1, Scheveningen / Website: Strandclubwij.nl

Barbarossa
den haag zomer

Bij Barbarossa waan je je heel even in een ander land. Niet alleen door de fantastische inrichting, maar ook door het eten. Heb je iets te vieren met familie of vrienden?
 Een volledig georganiseerd feest, ontbijt, lunch, diner, borrel, private diner, BBQ of kinderfeestje. Alles is mogelijk!
 Door de elegante stijl is Barbarossa tevens uitermate geschikt als trouwlocatie. Scheveningen Events kan je daarbij helpen uiteraard! Elke zondag is er een Kids Club waarbij er gespeeld en geknutseld kan worden. Kun jij ondertussen even genieten van je Sunday morning coffee koffie.

Adres: Zwarte Pad 61, Den Haag / Website: Barbarossabeach.nl

De Pier
de pier
Zoals jullie weten is de Pier sinds vorig jaar volledig vernieuwd. Op deze uitzonderlijk mooie plek is van alles te doen. Foodmarkten, pop-up stores, feestjes; met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels is er altijd wel iets te doen. Op De Pier zijn daarnaast het hele jaar door festivals, culturele events, Pier markets, kidsmiddagen, educatieve activiteiten en muzikale optredens. De Pier is het hele jaar open en dagelijks GRATIS toegankelijk.

Adres: niet te missen / Website: Pier.nl

Millers Beach
millers beach
Millers Beach is gelegen aan het strand dat Scheveningen met Kijkduin verbindt. Deze unieke locatie kan ook in haar geheel, of gedeeltelijk, worden afgehuurd voor uw zakelijke (vergadering, heidag, workshop, strandactiviteiten etc.) of privé (bruiloft, diner, borrel etc.) evenement. Op deze manier vertoef je in alle privacy op één van de mooiste plekken aan de Nederlandse kust. Daarnaast is Millers Beach zeer goed bereikbaar en is er ruim gratis parkeergelegenheid.

Adres: Strandslag 7, Den Haag / Website: Millersbeach.nl

Strandpaviljoen Zuid
strandtent zuid
“erscholen achter de duinen, ver weg van de drukte van de boulevard is Zuid een kolonie voor gezinnen, surfers en de levensgenieters van Den Haag. Zuid houdt van lekkere bakkies koffie, ijskoud bier & waterijsjes van de buitenbar en lange zwoele avonden rond de barbecue. Van dansen met de buren op de sixtiesdeuntjes van DJ Ome Steef en aan het eind van de avond samen door de duinen terugwandelen. Op Zuid kun je trouwen met je voeten in het zand en wordt een heisessie met je bedrijf een relaxte strandsessie. Op Zuid vier je je achtste of je achtenveertigste verjaardag simpel maar groots, met je beste vrienden en grote kannen limonade of sangria. Zuid is het thuis van Jam de la Crème, Dramtune whiskey-avondjes en de legendarische lente- en nazomerfeesten. En verder ben je elke dag welkom op Zuid om de gewone dingen te vieren. Na het werk genieten van een verse pizza uit de steenoven met uitzicht op zee, tinkelende ijsblokjes in je glas, oude soul op de achtergrond en de kinderen op de trampoline” Dat is dus Zuid.

Adres: Zuiderstrand 3, strandslag 11 / Website: Strandpaviljoen-Zuid.nl

Solbeach

solbeach
Maak van je bezoek aan het strand een echte belevenis bij Solbeach! Kom lekker loungen op het terras. Zelf een visje roosteren op je houtskoolbarbecue (dat vinden wij vooral erg leuk) of genieten van de kunsten van de chef. Mooi weer of slecht weer, bij Solbeach is het genieten. Summer is a state of mind! En daar staan wij 100% achter.

Adres: Strandweg 20-21-22, Scheveningen / Website: Solbeach.nl

Naturel
Naturel
Beachhouse Naturel is de witte parel aan het Zwarte Pad. Bij Naturel geen opsmuk en drukte, maar verstilde schoonheid en ingehouden klasse. De afgelegen ligging maakt Naturel een oase van rust en eenvoud: het perfecte canvas voor een stijlvol privé-feest of sfeervol huwelijk. Maar ook voor je zakelijke evenement of gewoon een heerlijke stranddag is Naturel jouw keuze. Onze keuken bereidt eerlijke, gezonde gerechten.

Vaste openingstijden hebben ze bij Naturel niet. Ze gaan mee met het weer, dus zolang het niet pijpenstelen regent zijn ze open!

Adres: Zwarte Pad 2, Scheveningen / Website: Naturel.info

Share post:

  • /

Comments ( 2 )

Comments are closed.