Scheveningen Events agenda: wat is er te doen dit weekend in Den Haag?

Scheveningen Events agenda: wat is er te doen dit weekend in Den Haag?

Scheveningen Events agenda: wat is er te doen dit weekend in Den Haag?

Het weekend staat weer voor de deur. En daarom is het best handig als je ’s ochtends even je telefoon op laptop opent, dit artikel bij de hand houdt en kijken waar je zin in hebt. Ieder weekend staat er een agenda voor je klaar. Handig. Toch?

De highlights:

Zaterdag 23 april

Bahn
Zin in een feestje? Ga dan naar Bahn. Pip Den Haag gaat een klein beetje vreemd en zo ontstaat er een one-night-stand tussen Pip en het R’damse Bahn. Twee megaleuke plekken, dus het kan niet anders dan dat het een toffe avond wordt. Wij hebben er in ieder geval zin in! Check hier de info.

Soulkitchen
Van vrijdag 22 t/m zondag 24 april 2016 vindt op De Pier in Scheveningen de eerste editie van Soulkitchen plaats. Verschillende internationale keukens en muziek zullen hierbij aanwezig zijn. Het gratis festival wordt daarbij een stuk leuker door diverse DJ’s, geïnspireerd op Funk, Soul en Jamaican Roots Music. Dus mocht je behoefte hebben aan én lekker eten én een tropisch tintje op een geweldige plek? Dan moet je hier naartoe! Wij zijn er ook. Kijk hier voor meer informatie.

Dan hebben we nog:
– Voorjaarsontwaken in het Korzo-theater (dansevent), kijk hier voor meer info.
– Ashton Brothers – Enfants Terribles (Koninklijke Schouwburg), check hier alle info.
– NK Surftour (houd de website in de gaten, want de omstandigheden moeten uiteraard gunstig zijn!)

Zondag 24 april

Soulkitchen
Zie zaterdag.

NK Surftour
Zie zaterdag.

Lentefeest Strandpaviljoen Zuid
Of de zon nu gaat schijnen of niet. Even uitwaaien op het strand is sowieso een goed idee. En daarbij: Zuid is altijd een goed idee. In het bezit van kinderen? Er is genoeg te doen. Zo is er een springkussen, maar er zijn ook DJ’s. PLUS: een Hippiemarkt met kleine ondernemers als House of Poems, Acendi vintage, Lovelings, Batuga, Kiboots, ZussenAanZee, Jessy Germs uit het Haagse en Amsterdam! Kijk voor meer info hier.

Heerlijk Puur Kijkduin
Elke laatste zondag van de maand (jup, de maand is alweer bijna voorbij…) staan er in Kijkduin handenvol stands met biologische streekproducten en kunstobjecten. Kijk hier voor alle info.

PictureThis Den Haag: Special over beeldbewerking
Alle fotografie liefhebbers opgelet! PictureThis is een vers platform in Den Haag die lezingen geeft in o.a. het Fotomuseum voor fotografen en fotografie liefhebbers. Deze keer: een special over beeldbewerking bij Hollandse Hoogte in Den Haag. Hierbij zullen drie sprekers aanwezig zijn die vertellen over hun werk en over hun werk in relatie tot het bewerken van foto’s. Geïnteresseerd? Kijk dan hier.

Monsieur Cannibale: Broodje Pier
Heel veel lekkere muziek op het bovendek van de Pier. Gaat alleen door bij mooi weer. En daar wij de weer-apps maar onvoorspelbaar vinden, zouden we gewoon, als we jou waren, lekker op het laatste moment beslissen. Houd in ieder geval hun Facebook-pagina in de gaten!

Een event organiseren via Scheveningen Events
Oké, flauw. Maar misschien is zondag juist wel de dag om eindelijk uit te zoeken wat je nu wilt. Wij helpen je daarbij. Want misschien ben je zo geïnspireerd geraakt door alle leuke evenementen die in Den Haag plaatsvinden, dat je zelf ook wel iets wilt organiseren! Kijk hier voor alle info.

Share post:

  • /