WOW! Dit hete couple geeft ons bijzonder veel #honeymooninspiration

WOW! Dit hete couple geeft ons bijzonder veel #honeymooninspiration

WOW! Dit hete couple geeft ons bijzonder veel #honeymooninspiration

Maak kennis – voor zover je dat nog niet hebt gedaan – met Instagram-star Jay Alvarrez en zijn vriendin met de mooiste billen ooit: Alexis Ren. Dit hot couple struint de hele wereld over omdat ze a: nogal knap zijn en b: hun instelling ‘living the life’ is. Dus ja, waarom niet. En daar worden wij erg reislustig van. Kijkt u maar eens even naar de onderstaande video. PS: niet jaloers worden.

Oké, we zien bijna groen van jaloezie, maar ergens voelen we ook dat mochten we ooit gaan trouwen, het koppel als voorbeeld willen nemen. De reizen die zij maken, willen wij graag voor de honeymoon. Of dat als we een strandfeest willen organiseren, ook aan hen zullen denken. En na het zien van die video had jij dat waarschijnlijk ook. Man, man, man, die zomer.

Uiteraard komt er wel wat bij kijken voordat je op honeymoon gaat. Eerst moet de bruiloft maar eens geregeld worden. En daar is Scheveningen Events voor. Wij regelen alles, maar dan ook alles voor je. Tot in detail. Door middel van jarenlange ervaring en een groot netwerk zorgen wij ervoor dat je bruiloft net zo geslaagd wordt als de video’s van Jay en Alexis. Dus, neem contact met ons op! -X- Bibi.

Share post:

  • /

Comment ( 1 )

Comments are closed.