HOE COOL! Dit zijn de 5 beste beach parties ter wereld!

HOE COOL! Dit zijn de 5 beste beach parties ter wereld!

HOE COOL! Dit zijn de 5 beste beach parties ter wereld!

We kunnen er geen genoeg van krijgen: beach parties. Misschien omdat het weer deze week even niet mee zit en we dus verlangen naar zon, zee, strand en feestjes, maar misschien ook omdat we ongelooflijk reislustig zijn. Ook al ben je feestbeest-af, het idee van een beach party maakt je gelukkig, toch? En om die reislust nog even aan te wakkeren (immers, van vitamin Sea word je gelukkig…) hebben we de 5 beste beach parties ter wereld voor je op een rij gezet.

1. De feestjes op Scheveningen
Om maar gelijk even iets te noemen. De komende tijd houden we je op de hoogte van de leukste strandfeesten. Er is genoeg keus en voor ieder wat wils. Mocht je overigens zelf een feest/event/bruiloft/verjaardag willen organiseren op Scheveningen, dan kan dat. Geef jouw wensen door en wij regelen het voor je.

2. White Beach, Boracay, Filipijnen
White Beach staat bekend om haar wilde feesten. Niet alleen zul je DJ’s zien, ook vuurshows, vuurwerk, live bands en heel veel knappe mensen dansen door de nacht.

3. Electrobeach Festival, Port-Barcarès, Frankrijk
Van 14 tot en met 16 juli is er in het kleine vissersplaatsje Port-Barcarès een festival aan de gang waar neonlichten, trampolines, wakeboarding en electro music samenkomen. De moeite waard dus! Check hieronder de aftermovie van vorig jaar.

4. ULTRA Europe, Split, Kroatië
Van 14 tot en met 20 juli vindt het ULTRA festival in Split plaats. De bekendste DJ’s van over de hele wereld zullen hun favoriete platen draaien én daarbij: de omgeving is echt prachtig.

5. Benicàssim Festival, Benicàssim, Spanje
Ga 14 tot en met 17 juli richting Benicàssim. Vooral als je van films, kunst en muziek houdt. Overdag ontspan je langs de kust. ’s Avonds ga je naar de nieuwste vertoningen van films of ga je los op Disclosure. Disclosure plus strand is sowieso een goed idee. Jamie XX en Major Lazer komen overigens ook.

Lees ook: Dit zijn de 9 places to be waar je deze zomer heen moet in Scheveningen.

Share post:

  • /