5 x onverwachte workshops voor een ontspannen dag op Scheveningen

5 x onverwachte workshops voor een ontspannen dag op Scheveningen

5 x onverwachte workshops voor een ontspannen dag op Scheveningen

Als we aan Scheveningen denken we aan zon, zee, strand én leuke activiteiten en evenementen. Kijk, ‘strand’ is sowieso ontspannen. Een feestje ook. Maar er zijn ook activiteiten waar jij misschien het bestaan wel helemaal niet vanaf weet, maar die Scheveningen Events voor je organiseert! Heel leuk voor een verjaardag, bachelor(ette) of gewoon een uitje.

Daarom hebben wij ze voor je op een rij gezet. En je kunt je uiteraard aanmelden via Scheveningen Events. Wij helpen je om er een geweldige dag van te maken!

Pier proeverij
Maak kennis met de Pier in Scheveningen. Breng jouw event helemaal op smaak met de pierproeverij. De gasten krijgen munten die ze bij verschillende street-food restaurants op de FoodBoulevard kunnen inwisselen. Denk hierbij aan Pickles, waar burgers in combinatie met wijn worden geserveerd. Ook The Rough Kitchen staat voor jullie klaar; waar de beste American style barbecue specialty’s moeten jullie bij hun zijn. Voor de Hollandse specialiteiten kunnen jullie bij De Kust terecht, beneden en boven serveren zij o.a. gegrilde kip en huisgemaakte gehaktballen. Friterie Par Hasard zorgt ervoor dat jullie hierbij de lekkerste friet kunnen eten met overheerlijke Limburgse mayo. Neem contact met ons op voor meer informatie over de duur van de proeverij en prijzen.

Feathers
Juist, de naam zegt het al: veren in je haar. Tijdens deze workshop leer je hoe je veren in je haar zet en hoe je ze het beste kunt onderhouden. Er wordt gewerkt met geïmporteerde producten uit Amerika en alleen de mooiste producten zijn geselecteerd. Ook leer je hoe je een Feather Hair Clip moet maken. Hoe leuk! Maar je zou ook kunnen denken aan oorbellen of armbanden. Prima voor de boho finishing touch aan je outfit. We love it! Meld je hier aan.

Yoga
Yoga is een ontspannen en rustige sport en het strand is de ideale omgeving om deze sport te beoefenen.
Zon, zee en lekker buiten zijn tijdens het sporten is altijd fijn. Maar vooral wanneer je een sport uitoefent waar innerlijke concentratie een pre is. Niet in de saaie sportschool, maar samen met de zee en duinen om je heen. Onze yoga instructrice heeft een berg aan ervaring en weet goed hoe jij je helemaal kan laten ontspannen. Terwijl je met jouw voeten in het zachte zand staat, leer je om de lichamelijke en geestelijke kracht te voelen.

Deze Yoga workshop is geschikt vanaf 10 personen en kan in combinatie met ieder arrangement. Jullie verzamelen bij elke gewenste locatie en kunnen ondertussen genieten van een lekker bakje koffie of thee. Daarna zal de instructrice jullie ontvangen en uitleggen hoe de workshop yoga er uit gaat zien. Zorg dat je makkelijke kleding aan hebt waar je goed in kan bewegen.

Nadat jullie helemaal ontspannen het strand af komen kan er gekozen worden voor bijvoorbeeld een heerlijke biologische barbecue of een lekker borreltje. De opties zijn eindeloos! Tijdens deze barbecue kan iedereen nog even bijkomen en van de zonsondergang genieten. Meld je hier aan!

Zeilen
Een stoer verhaal overhouden aan het einde van de dag? Hierbij succes gegarandeerd! Je vaart met een professionele zeezeiler vanuit de haven de zee op, leert de fijne kneepjes van het vak en geniet tegelijkertijd van het mooiste uitzicht! Deze trip is perfect te combineren met een mooi diner in de haven bij de Harbour Club Kitchen. Leg je boot aan in de haven en stap zo aan tafel! Eventueel ook te boeken met catering aan boord vanuit The Harbour Club Kitchen. De prijs hiervoor is op aanvraag. Meld je hier aan voor deze activiteit.

Cocktail shaken
Creatief bezig zijn met je favoriete drank? Kies dan deze workshop! Scheveningen Events biedt de cocktail workshop, zoals je hem nog nooit hebt gehad. Onder begeleiding van een ervaren bartender leren wij je de kneepjes van het vak.

Deze workshop geeft je de kans om vanaf de andere kant van de bar te kijken hoe het eraan toe gaat. Natuurlijk bieden wij u de beste premium dranken aan, verse sappen en vers fruit om uw favoriete cocktail te maken! Deze workshop is een ideaal begin van een gezellige avond en leent zich uitstekend voor personeelsfeestjes of een vrijgezellenfeest.

De bartender leert je alles wat je moet weten over het bereiden van een goede cocktail, zodat je dit straks thuis ook kan doen! Uiteraard is het voor ons belangrijk dat je plezier hebt en kunt genieten van de cocktails. Je kunt zelf een invulling geven aan de aspecten die je graag tijdens deze workshop wilt belichten. Meer over de geschiedenis van cocktails weten? De verschillende technieken die er gebruikt worden en welke ingredienten er in de meest populaire cocktails zitten? Je kunt het allemaal leren! Neem hier contact met ons op.

Share post:

  • /