Scheveningen Events presents: wat kun je dit weekend doen in Den Haag?

Scheveningen Events presents: wat kun je dit weekend doen in Den Haag?

Scheveningen Events presents: wat kun je dit weekend doen in Den Haag?

Het weekend staat wederom voor de deur en dat betekent dat we er weer op uit kunnen gaan! Hieronder een aantal hightlights voor je op een rij. En mocht je in de meivakantie nog iets anders willen doen? Check Scheveningen Events’ activiteiten!

Zaterdag:

Naturel Summer Opening
Ook al is het weer niet echt summerproof, dit feestje is top! Wat dacht je van een all-nighter van Âme? Als dit een voorspeller van de zomer gaat worden, dan wordt het een prima zomer!

Openstelling Japanse Tuin
En we kunnen je vertellen: die is mooi. Vooral omdat er de afgelopen tijd net iets meer regen is gevallen dan normaal… Dus wil je even ontspannen? Loop een rondje door de Japanse Tuin.

80’s en 90’s party in de Boterwaag
Hello Usher! We weten niet wat het is, maar een 80’s en 90’s party blijft goud waard! De DJ’s Rog en Ivan laten je dansen op de bekende toppers waarbij je elkaar aankijkt en denkt ‘OMG, WEET JE NOG!’.

The Hague International Jazz Days
Een nieuw muziekfestival dat gehouden wordt op verschillende locaties in Den Haag. Voor de eerste editie staan onder andere de Curaçaose zangeres Izaline Calistar en de Braziliaanse jazzster Ed Motta op het programma. Op zaterdag worden er in het Koorenhuis diverse jazz workshops gegeven. Kijk voor meer info op jazzdays.nl.

Zondag:

Swan Market
De Swan Market bevindt zich op het Grote Kerkplein waar je ongegeneerd kunt shoppen op het gebied van vintage, fashion, sieraden, accessoires en kids-spullen. Daarnaast: een hoop bio-producten en heerlijk eten en drinken. Perfect dus voor de zondag. De markt is er van 12.00-18.00 uur.

Prince – Purple Rain
Naar aanleiding van de dood van Prince, draait Albert Magnoli’s muziekfilm Purple Rain eenmalig in Pathé Buitenhof. De film was in 1984 een speelfilmdebuut van Prince waarin hij Kid speelt. Een getalenteerde club muzikant met een bijzonder chaotische thuissituatie. Hij probeert door middel van zijn muziek en zijn liefde voor Apollonia Kotera aan zijn vervelende thuissituatie te ontsnappen. De film draait om 19.00 uur.

The Hague International Jazz Days
Zie zaterdag! Check voor meer informatie en het programma van zondag op jazzdays.nl.

Share post:

  • /