Voor zwoele zomeravonden: rosé slush puppies!

Voor zwoele zomeravonden: rosé slush puppies!

Voor zwoele zomeravonden: rosé slush puppies!

WHOOHOO! De temperaturen zitten weer in de lift. Dat betekent: buiten eten. En: nieuwe cocktails proberen. En als de temperaturen stijgen en je een hele dag buiten bent geweest, dan wordt het de hoogste tijd om af te koelen. Daarom: een cocktail, maar dan in de vorm van een slush puppy. Beter wordt het niet.

Ook leuk voor bruiloften, verjaardagen of teamuitjes! Nog meer leuke cocktails leren maken? Boek dan een cursus cocktail shaken bij ons.

Dit heb je nodig
1 Fles Rosé
150 ml Vlierbloesemsap
150 ml Rose Lemonade (bijvoorbeeld die van Fentiman’s)
IJsblokjesvorm (net zoveel totdat de rosé is opgeschonken)
Een zak ijs (te koop bij de supermarkt)
Takjes lavendel voor de garnering

Zo maak je het
Schenk de rosé in de ijsblokjesvorm(en) en vries het in. Doe de bevroren rosé-ijsblokjes samen met de andere ingrediënten – behalve de lavendel – in de blender en voeg net zolang extra ijsklontjes uit de zak toe totdat je een slush puppy consistentie hebt. Schenk in lage, brede glazen en maak af met een takje lavendel! Heerlijk!

Foto via Howsweeteats.com

Share post:

  • /