Vier je Moederdag samen met Scheveningen Events op Scheveningen!

Vier je Moederdag samen met Scheveningen Events op Scheveningen!

Vier je Moederdag samen met Scheveningen Events op Scheveningen!

Zondag is het Moederdag en dat betekent: iets leuks doen samen met mama. Of misschien ben je zelf moeder en kom je met een briljant idee. Hoe dan ook; Scheveningen is dit weekend the place to be, aangezien de zon vol schijnt en het zondag is… Wat wil je nog meer? Wij hebben wat tips voor je op een rij gezet.

1. Workshop veren in het haar
Veren in je haar! Om net even de finishing touch aan je outfit te geven! Tijdens deze workshop leer je hoe je veren in je haar zet en hoe je deze het beste kunt onderhouden. Wij werken met geïmporteerde producten uit Amerika en we selecteren alleen de mooiste varianten. Ook leren we je het maken van een Feather Hair Clip! Hiervoor gebruiken we natuurlijke materialen zoals leer, beads en veren. Deze zijn geheel naar eigen keuze in te vullen. In overleg kunnen we ook andere producten maken zoals bijvoorbeeld een oorbel of een armband! Werk aan je boho look voor een feestelijke zomer! Boek deze workshop hier bij Scheveningen Events!

2. Barbabreakfastclub
Speciaal voor Moederdag: een mama ontbijt én lunch bij Barbarossa! Zo gezellig. Reserveer op 070-322 023 89.
barbarossa scheveningen events moederdag

3. Een high tea plus lezing over een presidentskandidaat Hillary Clinton in het Kurhaus
Misschien leuker voor de moeders, maar daarom is het ook Moederdag! Begin om 14.00 uur met een high tea en pak om 16.00 uur een lezing mee van Amerika deskundige Willem Post over power vrouw Hillary Clinton! Check hier het programma!

4. Moeder-kids surfdag bij Hart Beach
Een beetje sportiviteit kan geen kwaad! Dit jaar organiseert Hart beach speciaal voor Moederdag een dag waarop gesurfd wordt, maar ook lekker koffietjes worden gedronken. Het programma ziet er als volgt uit:

09:30 – 10:30 uur: Ontvangst bij Hart Beach Surfschool met koffie/limonade & muffins + omkleden
10:30 – 12:00 uur: Golfsurfen (incl. surfboard & wetsuit)
12:00 – 12:15 uur: Foto momentje!
12:00 – 12:30 uur: Lekker warm douchen
12:30 – 13:15 uur: Hart Beach petje customizen

Inschrijfkosten zijn inclusief ontvangst met een koffietje naar keuze, limonade, muffins, 1,5 uur surfles, een foto & je eigen customized Hart Beach petje.

€ 55,- per koppel (moeder + 1 kind)
€ 20,- per extra kind

5. Moederdag bij de Harbour Club Kitchen Scheveningen
Moederdag ‘over the top’ vieren? Duh! Het is jouw dag! Daarom krijg je bij de Harbour Club Kitchen een fles Moët Ice Champagne*, sushi, sashimi en canner kreeft voor €65,00 per persoon. Mama is the queen! Terwijl jij met partner aan tafel aan het genieten bent, vermaken de kids zich in The Harbour Mini Club. Reserveer snel!

6. Moederdag bij Millers Beach 
Op 8 mei staat het ontbijtbuffet weer voor jullie klaar. Voor volwassenen is het ontbijtbuffet €12,50 excl. drankjes en voor de kinderen tot 12 jaar €7,00 excl. drankjes. Daarnaast ontvangen alle moeders een gratis glas bubbels bij het buffet.

Het ontbijtbuffet zal bestaan uit een mix van diverse, vers gebakken broden, croissants en zoete broodjes. Het beleg varieert van luxe vleeswaren zoals rosbief en fricandeau tot zoet beleg, een mix van kaassoorten of gerookte zalm en tonijnsalade voor de visliefhebbers. Daarnaast gekookte eieren, roerei en spek, yoghurt, cruesli en vers fruit.

Reserveer je tafel tijdig, de reserveringen lopen gestaag binnen!

millers beach

Wil je een andere bijzondere dag vieren? Of wil je iets organiseren? Bij Scheveningen Events regelen we het voor je. Wij maken het onmogelijke mogelijk.

Share post:

  • /