Scheveningen Events Weekend Agenda: wat gaan we doen met dit mooie weer?

Scheveningen Events Weekend Agenda: wat gaan we doen met dit mooie weer?

Scheveningen Events Weekend Agenda: wat gaan we doen met dit mooie weer?

Het is bizar lekker weer en dat betekent dat we er massaal op uit willen trekken. Velen van ons zijn de afgelopen twee dagen al vrij geweest en dan staat er ook nog eens een weekend voor de deur! Hallelujah! Maar wat valt er dit weekend te doen? Het is natuurlijk Moederdag, maar buiten dat hebben we de leukste tips voor je op een rij gezet.

Komen ze:

Zaterdag

Let’s go to the beach
Hier moet je zijn met lekker weer!

Japanse Tuin
Erg mooi met dit weer. Alles begint nu op te komen, dus zeker de moeite waard. Daarbij: het is dit weekend sowieso lekker weer, dus wij raden aan om nu te gaan! Kijk hier voor meer info.

North Sea Regatta
North Sea Regatta is elk jaar een groot hoogtepunt voor de Nederlandse wedstrijdzeiler. Zo’n 350 boten gaan vier dagen lang de strijd met elkaar aan op voor de kust van Scheveningen. Je kunt het evenement aanschouwen vanaf het strand. Na de wedstrijden is er een fijn programma in de Scheveningse Haven. Kijk hier voor meer info.

Indifest (MY BABY), Indigo
Uitzicht op zee, de ondergaande zon, een koud biertje in de hand en een spectaculaire band op het podium. Dat is Indifest, een concertavond op het strand van Scheveningen.

Indigo is ongelofelijk blij om bij de eerste editie van dit seizoen MY BABY op het programma te hebben staan. Los van dat wij zelf groot fan zijn, is de band het afgelopen jaar overstrooid met nominaties en prijzen. Onder andere NRC hoogtepunt van Lowlands 2015, Edison Award ‘Alternative’, twee nominaties NPO ‘Beste Live Act’, grote Nederlandse festivals, tours door Oost-Europa, Nieuw-Zeeland en Engeland, het houdt maar niet op voor ze. Geloof ons, dit wil je zien. Check hier alle info.

Nachtblad, Karavaan
Heel veel zon, zee, strand en een flinke dosis housemuziek zijn dé ingrediënten morgen bij de Karavaan. Line-up: Beesmunt Soundsystem, David Cornelissen. Be there or be… Check hier alle info.

Zondag

Moederdag
Zoals je misschien al had gezien, hadden we al de leukste Moederdag-tips voor je op een rij gezet. Check het hier nog even.

Let’s go to the beach Part II
Check zaterdag!

Luchtkussenfestival, Huijgenspark
Een luchtig evenement waarbij het Huijgenspark aan de Stationsweg in Den Haag wordt omgetoverd tot een gigantisch groot paradijs vol met luchtkussens! En ja, ook wij vinden dit dus stiekem leuk. Kijk hier voor meer info.

Home Made Market, Pier Scheveningen
Op deze Home Made Market vind je een exclusief aantal kramen met Home Made artikelen, zoals: Vintage, Design, Fashion en nog veel meer. Natuurlijk zijn er ook speciale stands met cadeauartikelen voor de moeders, slippers, sjaals, sieraden. Dit allemaal home made dus ieder product is uniek!

Leuk nieuws: ook is er op Moederdag een Sweet Mothers Day editie op de pier met een verwenhoek, mamma’s only! Moeders kunnen hun haren laten stijlen, nagels laten doen, heerlijke stoelmassage nemen en nog veel meer. Check hier alle info.

Of boek bij mij een powerboat, surfsessie of powerkite-avontuur! Hier neem je contact met me op. Tot zo!

Share post:

  • /