7 dingen die je moet weten voordat je op het strand wilt trouwen

7 dingen die je moet weten voordat je op het strand wilt trouwen

7 dingen die je moet weten voordat je op het strand wilt trouwen

Een bruiloft op het strand is natuurlijk geweldig! Je voelt je vrijer dan ooit en als het ook nog eens mooi weer is, dan heb je een droombruiloft. Maar waar moet je nou eigenlijk op letten? Scheveningen Events helpt je daar uiteraard bij. Maar je wilt wel goed voorbereid je huwelijk organiseren.

Hierbij verklappen we je alvast wat dingen. En mocht je ergens mee zitten of vragen hebben, dan kan je dat altijd aan ons vragen! Het is jullie dag, maar Scheveningen Events zorgt ervoor dat het deze dag verwezenlijkt wordt. Op het strand is het allemaal mogelijk, er is voor elk wat wils en voor zowel hoge als lage budgetten.

1. Check even hoe het met de privacy ziet
Oriënteer je dus goed waar de strandtent gelegen is. En kijk ook welke sfeer er hangt. Het moet jullie natuurlijk aanspreken. Scheveningen Events kijkt graag met je mee!

2. Met je voeten in het zand trouwen mag officieel niet
In of buiten op het strandpaviljoen mag het wel. En als je een beetje een relaxte trouwambtenaar hebt, dan kan je hem lief proberen aan te kijken. Ook zijn de regels de laatste tijd veranderd waardoor je bij sommige strandtenten wel met je voeten in het zand mag trouwen. Houd de blog in de gaten, want we zullen deze week ook trouwlocaties bekend maken!

3. Zet zonnebrand voor de gasten klaar
Heerlijk zo buiten met je kop in de zon. Glas prik of wijn erbij en je bent helemaal content. Maar kijk je wel uit voor de felle zon? Je verbrandt namelijk sneller dan je denkt. Als trouwpaar kun je het beste kleine flesjes zonnebrand neerzetten. Hang er een heliumballon aan en je hebt ook nog eens een leuk effect! Of zet een mand klaar met flesjes zonnebrand, waar je leuke stickers op plakt.

4. Bedenk een plan b
Want: Nederlands weer. Niet te doen af en toe, dus bedenk een plan b. Wij helpen je daar graag bij!

5. Let op of het eten aansluit bij je smaak
Is dit niet echt het geval, maar vind je de sfeer fantastisch? Vraag dan of het mogelijk is om een cateraar in te huren.

6. Kijk of terrassen overdekt kunnen worden
Met bijvoorbeeld tentdoek of grote parasollen. Check ook of er heaters zijn. Mocht het weer nou niet optimaal zijn, dan heb je alsnog een zeer aangename beach wedding!

7. Dresscode
Zet een grote bak met slippers neer. Hakken op het zand is geen optie. En denk bijvoorbeeld ook aan zaken als je haar. Mocht het een beetje waaien, dan wil je natuurlijk niet met een enorm verwaaid kapsel het ja-woord geven.

Share post:

  • /