7 officiële trouwlocaties op het strand van Scheveningen

7 officiële trouwlocaties op het strand van Scheveningen

7 officiële trouwlocaties op het strand van Scheveningen

Wat is er nou mooier om elkaar het ja-woord te geven terwijl je de zee hoort ruisen, je blote voeten in het zand staan en de wind door je haren waait. Oké, de zon moet wel schijnen, maar ook schijnt-ie niet, dan is er vaak ook geen nood aan de man.

Want op heel veel strand kun je tegenwoordig trouwen. Er zijn dan ook een flink aantal strandtenten bijgekomen die zich een officiële trouwlocatie mogen noemen. Ook fijn: vaak is alles mogelijk. Wil je precies weten wat er dan mogelijk is? Scheveningen Events helpt je om de bruiloft tot een sprookje te maken. Een zandsprookje. En daarom hebben we een aantal strandtenten voor je op een rij gezet die officieel trouwlocaties zijn. Kun je alvast even oriënteren!

1. Millers Beach
millers
Millers Beach is gelegen achter de Haagse duinen aan het strand van Kijkduin, een unieke beachclub die naast de service aan haar dagelijkse gasten, ruime ervaring heeft in de organisatie van bruiloften en alle aspecten die daar bij komen kijken. Als officiële trouwlocatie is het bij Millers Beach mogelijk de huwelijksvoltrekking te verzorgen aan zee. Het team verzorgt jullie onvergetelijke dag met de daarbij behorende festiviteiten.

2. Beachclub Indigo
indigo
Trouwen bij Beachclub Indigo doe je omdat je dol bent op het strandgevoel. Je waant je in het buitenland en je kunt je gasten het gevoel geven dat ze in het buitenland zijn. Er is er niets mooiers dan echt met je voeten in het zand te trouwen! Indigo biedt deze mogelijkheid. Op ons zijterras hebben ze een groot zandgedeelte met een betoverende, verlichte lampionnenboom. Beachclub Indigo is een officiële trouwlocatie. Bij Indigo kan alles op één locatie: huwelijksvoltrekking, receptie, diner en feest.

3. De Karavaan
karavaan
De Karavaan is een officiële trouwlocatie op het Zwarte Pad in Scheveningen! Van de trouwceremonie tot aan het onvergetelijke feest met familie en vrienden; alles is mogelijk. Wil je elkaar het ja-woord geven overdag of liever met een ondergaande zon? Een relaxte barbecue of een luxe vijf-gangendiner met aansluitend een spetterend feest? Het is aan jullie!

4. Barbarossa
barbarossa trouwen
Je bruiloft vieren jullie in de exclusieve ruimte direct aan het strand met een privé terras en uitzicht op zee. De ceremonie kan zowel binnen als buiten worden gehouden, volledig afgestemd op jouw wensen. Barbarossa is een officiële trouwlocatie, ideaal om alle onderdelen van deze bijzondere dag op één locatie te vieren.

5. Strand Paviljoen Zuid
zuid
Als officiële trouwlocatie beschikt Zuid over een besloten paviljoen speciaal voor bruiloften en partijen. Dit paviljoen is voorzien van een sfeervol interieur en hier kan je in alle privacy je bruiloft vieren. Op deze dag staat dit gedeelte van Paviljoen Zuid geheel tot jullie beschikking zodat jullie en de gasten kunnen genieten van elkaar, het uitzicht over zee en de gezellige intieme sfeer.

Op strandpaviljoen Zuid kun je trouwen, proosten, dineren en feesten op één locatie in een relaxte en sfeervolle ambiance, maar ook enkel voor een trouwreceptie met uitzicht op zee of een onvergetelijk knalfeest is strandpaviljoen Zuid the place-to-be. Stijlvol en informeel!

Voorheen was het alleen mogelijk om in Paviljoen Zuid te trouwen, tegenwoordig kan dit ook écht op het strand met de voeten in het zand….

6. Beachclub Naturel
naturel
Naturel is een perfecte locatie voor jouw bruiloftsfeest! Ze zijn sinds 2010 een officiële trouwlocatie. Bij Naturel kan alles op één locatie: huwelijksvoltrekking, receptie, diner en feest.

Ze hebben een zeer breed aanbod op het gebied van catering van borrelhapjes, lunches, diners, buffetten en drankarrangementen. Je kunt kiezen uit een voorgesteld menu of zelf á la carte jouw eigen menu samenstellen.

7. Whoosah
whoosah
Whoosah is de perfecte locatie voor jouw bruiloft op het strand van Scheveningen. De bruiloft bij Beachclub Whoosah is met hapjes & drankjes, volledige lunch of diner catering en muziekkeuze naar eigen smaak in te richten en biedt plaats aan 200 personen (met aanbouw tot 800 gasten)!

Share post:

  • /