Deze 6 sportieve activiteiten boek je bij Scheveningen Events

Deze 6 sportieve activiteiten boek je bij Scheveningen Events

Deze 6 sportieve activiteiten boek je bij Scheveningen Events

Wat was het toch een heerlijk weertje afgelopen weekend. Man, man, man, we zijn weer helemaal opgeladen en krijgen nu nog meer zin in de zomer die voor de deur staat. We krijgen zin om naar buiten te gaan, om te reizen, maar ook om aan sportieve activiteiten deel te nemen. Immers, in beweging zijn met mooi weer is zo chill! Bij Scheveningen Events boek je die sportieve activiteiten.

Een goed idee voor heidagen, team buildings of wat voor groepsactiviteit je ook voor ogen hebt. Het is heerlijk! Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Hier kun je de sportieve activiteiten boeken.

Beachtennis
De nieuwste trend op het gebied van strandactiviteiten! Beachtennis is een vorm van tennis die sterk in opkomst is en door de KNLTB wordt ondersteund. Met professionele begeleiding leren jullie hoe leuk het is om dit spel te spelen. Het net is even iets hoger (1.70m) en de bal mag niet stuiteren. Is weer eens wat anders!

De netten zijn te huur zodat je zelf een toernooi kunt organiseren. Jullie kunnen ook kiezen voor een georganiseerd toernooi onder begeleiding van een professionele beach tennis speler. De prijzen hiervan zijn op aanvraag.

Beachvolleybal
Met je blote voeten in het zand de strijd aan gaan met familie, vrienden of collega’s. Durf jij het aan?
Beachvolleybal werkt net even anders dan volleybal in de zaal. Uiteraard staan onze instructeurs voor je klaar om alles uit te leggen. Zij zullen je tijdens het gehele spel begeleiden. Deze workshop, Beachvolleybal Scheveningen, is een sportieve manier om op een andere manier te leren samenwerken en communiceren met elkaar. Natuurlijk staat gezelligheid centraal, maar het blijft een competitie!
Het programma kan zelf naar wens worden samengesteld. Deze aciviteit, Beachvolleybal Scheveningen, kan daarom makkelijk gecombineerd worden met andere activiteiten. Zo kun je ervoor kiezen om ontvangen te worden met een lekker bakje koffie/thee en taart. Terwijl jij hiervan geniet leggen onze instructeurs je alles uit over het beachvolleybal. Ook kun je ervoor kiezen om na het harde werken lekker te ontladen tijdens een borrel met heerlijke hapjes of een barbecue naar keuze. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Powerkiten
Zijn jullie met groot, klein, jong en oud? Dat is bij Powerkiten geen enkel probleem! Wij maken tijdens deze activiteit gebruik van verschillende Nasawings en matrassen in allerlei maten. Hierdoor kunnen we het powerkiten perfect afstemmen op wat jij wilt! Ga je voor extreem of liever lekker ontspannen. Alles kan! Na een korte uitleg gaan jullie zelf aan de slag en zal de instructeur jullie blijven ondersteunen. Het fijne van deze activiteit is dat je het na een half uur al aardig in de vingers kan hebben.

Ook kan Powerkiten perfect gecombineerd worden met een dagprogramma of i.c.m. een barbecue of lunch. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Powerboat
WARNING! Only for people who dare! Hou je een beetje van snelheid? Met een powerboat de zee op is een avontuur op zich. Tijdens deze rit voel je hoe krachtig de zee is en krijg je te maken met de elementen van Moeder Natuur.

Dit is iets voor de avonturiers onder ons, aangezien de tocht met hoge snelheid gepaard gaat. We zullen rustig de haven uitvaren, maar zodra we op open zee zijn gaat de gashendel open!
De powerboat waarin we varen heeft een vermogen van 400pk of meer. Dit vermogen zorgt ervoor dat groepen met maximaal 10 personen veilig vervoerd kunnen worden. Zijn jullie met een grotere groep? Geen probleem! We kunnen de groep verdelen over meerdere vaarsessies. Natuurlijk is het ook mogelijk om een rustigere tocht te maken. Wij kunnen de snelheid naar wens aanpassen. De powerboat staat onder begeleiding van gediplomeerde schippers.
Deze spannende activiteit is geschikt voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest. Het ultieme uitwaaien zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Slackline
Koorddansen op een slackline! Hoe goed vertrouw jij je evenwichtsorganen? Onder begeleiding van een ervaren koorddanser ervaar jij hoe het is om te balanceren op een slackline. Dit lijkt makkelijk, maar dat is het zeker niet! We kunnen je wel vast vertellen dat dit een verslavende werking heeft op jou en je vrienden of collega’s.

Zeilen
Een stoer verhaal overhouden aan het einde van de dag? Hierbij success gegarandeerd! Je vaart met een professionele zeezeiler vanuit de haven de zee op, leert de fijne kneepjes van het vak en geniet tegelijkertijd van het mooiste uitzicht! Deze trip is perfect te combineren met een mooi diner in de haven bij de Harbour Club Kitchen. Leg je boot aan in de haven en stap zo aan tafel! Eventueel ook te boeken met catering aan boord vanuit The Harbour Club Kitchen. De prijs hiervoor is op aanvraag.

Share post:

  • /