Je creativiteit boosten? Dan had je hier vast NOOIT aan gedacht!

Je creativiteit boosten? Dan had je hier vast NOOIT aan gedacht!

Je creativiteit boosten? Dan had je hier vast NOOIT aan gedacht!

Soms heb je van die dagen dat niets gaat. Dat alles moeizaam verloopt en dat je het liefst in je bed wilt blijven liggen, omdat het toch allemaal geen zin heeft. We noemen dit ook wel: inspiratieloos. Of: gebrek aan creativiteit. Op zo’n moment is het belangrijks dat je even iets gaat doen waarna je je weer compleet opgeladen voelt. Maar, hoe doe je dat?

Je kunt bijvoorbeeld even gaan wandelen. Of doe een lesje yoga. Pak een pen en ga schrijven. OF, wat je ook kunt doen, is iets wat je nog nooit gedaan hebt. Bijvoorbeeld één van de onderstaande activiteiten. Deze zorgen ervoor dat je creativiteit een boost krijgt. Daarbij: in sommige gevallen ben je lekker buiten of in beweging, dus het heeft alleen maar voordelen! Leuk om met een groep vrienden te doen of op werk als er bijvoorbeeld weer eens een nieuw concept of voorstel moet worden bedacht.

Cocktail Shaken
Creatief bezig zijn met je favoriete drank? Kies dan deze workshop! Scheveningen Events biedt de cocktail workshop, zoals u hem nog nooit heeft gehad. Onder begeleiding van een ervaren bartender leren wij u de kneepjes van het vak. Check hier alle informatie!

Gin Tasting
Gin is hot! Onder professionele begeleiding spelen met gin. Je leert welke soorten waar vandaan komen en de uniekheid van iedere fles. Qua smaak kom je tot de ontdekking dat er heel veel mogelijk is! Gin heeft zoveel verschillende varianten. Tijdens deze tasting leer je over de verschillende producten, je krijgt de kans om alles te proeven en uiteindelijk maak je je eigen gin tonic op een manier waarvan je het zelf nooit verzonnen zou hebben! Boek hier een workshop!

Graffiti
Altijd al bewondering gehad wanneer je een mooie ‘tag’ zag langs de kant van de weg? Maak nu bij Scheveningen Events uw eigen kunstwerk op een wel heel bijzondere manier. Wij gaan namelijk aan het werk op het strand! Lekker met je voeten in het zand en het zonnetje in je gezicht aan de slag tijdens deze excentrieke activiteit. Combineer je favoriete kleuren en stijlen op je eigen doek of maak met z’n allen een mooi kunstwerk voor op kantoor. Na afloop mag je deze namelijk meenemen naar huis als aandenken aan deze unieke graffiti workshop! Kijk hier.

Robinson Beach
Survival of the fittest op een heel ander niveau! In navolging van het zeer populaire en spectaculaire TV programma Expeditie Robinson heeft Scheveningen Events een programma ontwikkeld specifiek gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit tijdens Expeditie Robinson. Het is het ultieme overlevingsspel aan de Scheveningse kust, waarin de teambuilding spirit hoog in het vaandel staat!
Om tijdens de proeven goed te presteren is een combinatie tussen behendigheid, durf en lerend vermogen nodig, maar ook tactiek speelt tijdens deze workshop een grote rol. Zo kun je teamgenoten beter te vriend kunt houden.

Er volgt namelijk net als in het tv programma een stemronde tijdens de eilandraad. In deze stemronde brengen alle teamleden “anoniem” een stem uit op één ander teamlid. De stemmen leveren punten die in de finale van belang zijn om de ultieme Robinson te worden! Het Robinson Island evenement is spannend, sensationeel maar er is vooral veel plezier en dit alles samen maakt het tot een onvergetelijke dag! Kijk hier voor meer info.

Share post:

  • /