Scheveningen Events Present: Hier moet je naartoe dit weekend!

Scheveningen Events Present: Hier moet je naartoe dit weekend!

Scheveningen Events Present: Hier moet je naartoe dit weekend!

Het weekend staat wederom voor de deur en dat betekent weer een Scheveningen Events Weekendagenda. Je kunt natuurlijk ook lekker op de bank liggen als je wilt. Maar ach, er even tussenuit gaan kan ook geen kwaad.

Zaterdag 21 mei

Summer of Love Market – Pier Scheveningen
Deze markt laat je de jaren ’60 herbeleven met een combi van bohemian-, hippie- en lifestyleproducten. Dans op hippiemuziek, volg workshops zoals het maken van een bloemenkrans of dromenvanger en ga op zoek naar kleding uit die tijd.

Nederlands Bierproeffestival – Grote kerk vanaf 13:00 uur
Tientallen Nederlandse brouwerijen bieden verschillende bieren aan. Van kleine bierbrouwers tot de grote commerciële merken: alles is mogelijk. Betaal 15 euro en ontvang een proefglas en twee consumptiemunten. Ook kun je masterclasses volgens als je dat leuk vindt!

Verne Beach Party – Indigo Beachclub vanaf 22:00 uur
Het is weer hoog tijd voor een tropische avond vol gezelligheid en kwaliteitsmuziek. Uiteraard bij onze lievelingsplek op het zwarte pad. Vorig jaar was het behoorlijk uitverkocht en moesten we de mensen zonder kaartje helaas wegsturen. Dit had wel als resultaat dat we dit jaar een nachtvergunning hebben gekregen! Niet tot 01:30 maar tot 03:30 door dus. Zien we je daar? Het wordt namelijk ERG GEZELLIG! Koop hier je tickets!

Monsieur Cannibale & Cobra Club presenteren; Bloedbroeders – Pip Den Haag, van 23:00 uur – 05:00 uur
Broederschap is waar deze avond om draait, oog om oog, tand om tand!

:::: Monsieur Cannibale ::::
▲ Gisberto & Paradijsvogel (oog om oog)

:::: Cobra Club ::::
▲ Justin Verkijk & Melvin Tas (tand om tand)

Koop hier je tickets

Zondag 22 mei

Proef de gracht
Op zondag 22 mei 2016 is er weer Proef de Gracht: De culinaire wandeling langs de Bierkade, Dunne Bierkade, Groenewegje en het Wagenplein. Tussen 13:00 en 19:00 uur kun je bij 9 verschillende zaken een hapje en een bijpassend drankje komen proeven. Om deel te nemen aan deze unieke wandeling kun je kaarten komen bij de deelneemende restaurants en bij City Mondial aan de Wagenstraat 193.

Wie doen er mee?
– Café de Pakschuit
– Eethuis de Zon
– Restaurant Basaal
– Restaurant Blij
– Restaurant M
– Warung Bude Kati
– Restaurant Werelds
– Kaas en Worst
– Restaurant Setare

Even helemaal niets
Gewoon lekker relaxen en uitbrakken van de feestjes van gister. De blogs lezen van Scheveningen Events en mooie plannen maken voor een feest/bruiloft/teammeeting or something else

Share post:

  • /