ZO ziet de perfecte strandtas er van Kelly van Lovelings uit!

ZO ziet de perfecte strandtas er van Kelly van Lovelings uit!

ZO ziet de perfecte strandtas er van Kelly van Lovelings uit!

Het is misschien nu even geen strandweer, maar dat gaat uiteraard wel weer komen. En daarom pakken we massaal een strandtas in. Maar hoe doe je dat nou eigenlijk? En wat zit er allemaal in? We namen een kijkje in de strandtas van Kelly van de bizar coole webshop Lovelings.nl waarin de mooiste dingen van over de hele wereld worden verkocht samen met eigen ontwerpen. Dan hebben we het over sieraden, fashion, strandaccessoires en interieuritems; veelal fair trade. Zo mooi allemaal! Oh en goed nieuws, veel van de onderstaande spullen koop je bij haar in de webshop!

Ik wil altijd zo min mogelijk meenemen naar het strand, maar dat is toch meestal heel moeilijk en alles wat niet in de tas past die ik mee wil nemen gaat naar Mr. Lovelings! Strandpaviljoen Zuid is absoluut mijn favoriete plek om naar het strand te gaan; relaxte sfeer, veel ruimte en heerlijk eten op het terras.
Zuid_logo_definitief_witCS4

Stranddoek Roundie
Als je eenmaal een roundie hebt gehad, wil je niets anders meer. Ze zijn ontzettend leuk en je past er makkelijk met zijn tweeën op + neemt weinig ruimte in in je tas! Een ronde doek is ook nog een heel praktisch want je hoeft niet meer 10x op te staan om mee te draaien met de zon ;). Mijn lievelings is de Aloha Aina in het zeegroen.
roundie-mandala-blue-elephant-black-tassels_lovelings

Bikini
In Nederland kijkt niemand raar op als je topless zont en daarom heb ik meestal meer broekjes dan topjes. Omdat wij voor Lovelings alleen inkopen of laten maken wat wij zelf mooi, stoer en sexy vinden, draag ik onze bikini’s natuurlijk ook zelf. Ik moet toch reclame maken 😉 (perfect excuus naar mijn vriend toe). Deze zomer ben ik helemaal weg van het flirty navy rouches broekje die ik na een paar dagen tannen met liefde inruil voor de sexy sporty style bikini in wit met khaki!
sanur-top-berawa-bottom-navy-eurvin-swimwear_lovelings

Tijdschriften; Wendy
Geen strandtas zonder magazines! Vorige maand voor het eerst Wendy magazine gelezen; net even anders dan andere tijdschriften die niet voor de helft uit reclames bestaat dus die houden we erin ;).
W_cover_Wendy

Midi (teen)ringen
Een strandtas gaat natuurlijk net zo goed mee naar het zwembad. Dan is het leuk om je voetjes te laten shinen met een of meer midi ringetjes. Deze kun je om je knokkel doen, maar natuurlijk ook om je teen. Wel even je teennagels mooi bijhouden (tip: OPI gellak blijft 3 weken zitten!).
lovelings-midi-rings

Zonnebrand Clinique
Ondanks dat ik Indisch bloed heb en goed bruin kan worden, smeer ik mij – zeker de eerste dagen – altijd goed in. Ik houd van de zon en het strand het liefst elke dag, dus verbranden is geen optie. Clinique is mijn favoriet voor in ieder geval mijn gezicht.
Clinique-Broad-Spectrum-SPF-30-Sunscreen

Zonnebril Meteor special Rayban
Deze heb ik ooit eens online besteld is nog altijd mijn favoriet.
805289751823_shad_qt

Sarong
In je bikini op slippers over het terras banjeren vind ik echt een nogo. Daarom zit er altijd een sarong in mijn tas om om te slaan als lange rok of jurkje.
blue-leaf-rol

Muziek: JBL boxje
Op Zuid geen keiharde boemboem muziek de hele dag door, maar daadwerkelijk de zee horen… Niet voor niets heet het ;het stille strand’. Heerlijk je eigen muziekje luisteren dus, liefst uit een reisboxje in plaats van oordopjes voor de gezelligheid.

Fruit en water!!
Geen strandtas zonder fruit en water. Als ik niet genoeg eet wordt ik chaggrijnig dus neem ik altijd wat fruit mee, watermeloen het lekkerst. Ook altijd een flesje water die zeker 8x bijgevuld wordt zit standaard in de tas.

Petje
Meestal leen ik die van mijn vriend, maar nu we DEUS verkopen bij lovelings heb ik er ook een gepikt. Ik sleep geen parasol mee naar het strand (sun please), maar als je wilt slapen is een petje over je gezicht ideaal! En je haar zit toch al in een knot of messy.
deus-caps-surfgirl-trucker-forest_lovelings

De tas zelf
Ik heb een hele gave.

Share post:

  • /