7 tips voor het organiseren van een bedrijfsuitje

7 tips voor het organiseren van een bedrijfsuitje

7 tips voor het organiseren van een bedrijfsuitje

Soms moet je er heel even uit met je werk. Niet alleen voor de bonding, maar ook voor creativiteit. Want een bedrijfsuitje kan mooie, creatieve ideeën opleveren. Maar wat doe je nou op zo’n dag en waar moet je op letten? Scheveningen Events geeft je hieronder tips én je kunt ook direct met ons contact opnemen voor het organiseren van een teamuitje. Dus heb je een leuk idee, of wil je juist ideeën op doen? Wij staan voor je klaar. En binnen no-time heb jij straks het leukste bedrijfsuitje ooit! You’re welcome 😉

Tips:

Zoek uit wie er allemaal meegaan
Zijn het alleen collega’s, of collega’s plus partners? Deze teamuitjes kunnen namelijk nogal verschillen van elkaar. Zo zijn de bedrijfsuitjes met partners vaak iets recreatiever. Zonder partners worden de uitjes vaak iets competitiever. Allebei even leuk, alleen bedenk dit dus van tevoren! Houd altijd rekening met afmeldingen op die dag.

Wat is het budget?
Gaan jullie ook uiteten of is het echt alleen een activiteit? Bij Scheveningen Events kan alles.

Houd rekening met vakanties!
Klinkt stom, maar veel bedrijfsuitjes worden net voor de vakanties geregeld, waardoor het soms lastig schakelen wordt voor veel mensen.

Wat voor soort activiteit wil je?
Zijn er mensen die bepaalde dingen niet mogen uitvoeren? Zonde als ze niet mee kunnen doen.

Bepaal de tijdsduur
Beslaat het uitje een hele dag? Een paar uur? Beginnen jullie ’s ochtends vroeg? Of is het een heel weekend? Alles is mogelijk!

Zorg voor goede groepen
Denk aan opsplitsing in teams, waarbij leeftijd en ervaring gemixt zijn. Zo creëer je pas echt een band en creatieve ideeën!

Zorg ervoor dat je niet ieder jaar hetzelfde doet
Juist door iedere keer iets anders te doen, blijft zo’n uitje interessant.

Share post:

  • /