Geniaal! Zó breng je jouw geweldige product aan de man!

Geniaal! Zó breng je jouw geweldige product aan de man!

Geniaal! Zó breng je jouw geweldige product aan de man!

Heb jij een prachtig concept neergezet en zit je nu in de fase dat je datzelfde product aan een groter publiek moet laten zien? Pitchen voor future customers? Dan is het verstandig om een productpresentatie te organiseren. Of wellicht bestaat het product al een tijd, maar wil je het bijvoorbeeld aan de pers showen. Dat kan. Daar komt wel wat bij kijken, maar bij Scheveningen Events draaien we daar onze handen niet voor om.

Een productpresentatie moet doeltreffend en overtuigend zijn. Mensen hebben een bepaalde verwachting bij het product en het is aan ons om deze waar te maken, of om er juist voor te zorgen dat dit alle verwachtingen overtreft! De locatie en de omgeving kunnen hier absoluut bijdragen aan het success van de productpresentatie.

Scheveningen Events biedt diverse mogelijkheden op dit gebied. Zo hebben we research gedaan om erachter te komen wat de beste locaties zijn voor bepaalde settings. Wij werken uitsluitend samen met toplocaties in en om Scheveningen en gaan ervanuit dat dit aan ieders verwachtingen voldoet.

Uiteraard heeft u alle privacy die u nodig heeft en is de verzorging van A tot Z geregeld. Zelfs tijdens de productpresentatie zorgen wij ervoor dat we de organisatie draaiende houden.

Dit verzorgen wij:
-Event planning voor optimaal gebruik van de ruimte
-Audio en beeld voor publiek en presentaties
-Virtuele styling met licht en projecties
-Podiumdesign en licht installaties
-Thematische gestylede omgevingen die het beste bij het label passen
-Live webcasting en video
-Social media integratie

Offerte aanvragen? Dat kan hier.

Share post:

  • /