HOLY! Deze Rus besteedt 1 miljard dollar (!) aan de bruiloft van zijn zoon

HOLY! Deze Rus besteedt 1 miljard dollar (!) aan de bruiloft van zijn zoon

HOLY! Deze Rus besteedt 1 miljard dollar (!) aan de bruiloft van zijn zoon

Trouwen is te gek. Een bruiloft organiseren is misschien nog wel het allerleukste dat er is. En ja, ook bij Scheveningen Events kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Maar als je echt geld als water hebt en dat ook nog eens wilt laten zien, dan moet je misschien een voorbeeld nemen aan deze Russische vader van de bruidegom in kwestie. Zijn zoon ging namelijk trouwen en papalief trok even zijn creditcard om 1 miljard dollar te spenderen aan de bruiloft.

Maar goed, dan heb je ook wel wat. Een optreden van Jennifer Lopez bijvoorbeeld. Van Elton John, Sting en Enrique Iglesias. En tja, dan moet niet alleen je zoon verwend worden, maar uiteraard ook je schoondochter. Het is toch een bruiloft van hen samen. Dus kocht de oligarch een jurk van maar liefst 25 kilo van Elie Saab. Bezaaid met diamanten en edelstenen.

Share post:

  • /