Scheveningen Events presents: hier moet je heen dit weekend!

Scheveningen Events presents: hier moet je heen dit weekend!

Scheveningen Events presents: hier moet je heen dit weekend!

Die dagen vliegen voorbij! Dat is aan de ene kant niet per se fijn, aan de andere kant: het weekend staat weer voor de deur. En het zit boordevol leuke dingen! Scheveningen Events heeft ze even voor je op een rij gezet. Komen ze:

Zaterdag 28 mei

Designkwartier
Van vrijdag 27 t/m zondag 29 mei strijkt festival Designkwartier voor de derde keer neer in het levendige Zeeheldenkwartier. Met een mix van laagdrempelige design pop-up stores, ateliers, straatactiviteiten,

DORST
Van 27 tot en met 29 mei staat ons groene stukje Hofstad in het teken van mooie wijnen en bijzondere bieren, maar ook, lekker eten, een cocktail, en (retro)muziek, kortom: Festival DORST.

Proef, ruik, leer, beleef en proost samen met je vrienden, familie of collega’s op het leven. Met een keuze uit meer dan 70 bieren en wijnen, heerlijk eten vanuit de food trucks én in goed gezelschap geniet je samen van een zwoel Haags voorjaarsfeestje.

Tot in het Westbroekpark!

Vanzelfsprekend kun je bij de ingang van het festivalterrein je ticket halen, maar als je van gemak en snelheid houdt kun je je ticket en muntjes hier ook alvast reserveren.

Tong Tong Fair
JAAA! Hij is er weer, de Tong Tong Fair. We wanen ons weer even in Indonesië, vol lekkere happen, dranken, muziek, dans en mooie spullen. Je kunt er vanaf 11:00 uur terecht tot 22:00 uur ’s avonds.

Kijkduin Sunrise
Op 28 mei aanstaande is de opening van strandseizoen 2016; Kijkduin Sunset. Dat betekent dus dat de tijd weer aanbreekt om lekker te relaxen aan zee. De strandpaviljoens en beachclubs kijken er zoals ieder jaar weer met veel plezier naar uit. Tussen 12:00 en 18:00 staat het strand vol met allerlei markten, proeverijen en activeiten. Lees hier meer over wat voor je op 28 mei allemaal kunt meemaken bij de strandtenten van Kijkduin.

Zondag 29 mei

Designkwartier
Zie zaterdag.

DORST
Zie zaterdag.

Tong Tong Fair
Zie zaterdag.

Swan Market
Op het Kerkplein kun je van 12:00 – 18:00 uur rondwandelen op de Swan Market. Eten, fashion, sieraden en interieur: alles komt aan bod. Zien we je daar? Pak je daarna even de Tong Tong Fair mee en sluit je af met een wijntje op DORST.

Share post:

  • /