ZIEN: Surfster met één arm Bethany Hamilton wint podiumplek

ZIEN: Surfster met één arm Bethany Hamilton wint podiumplek

ZIEN: Surfster met één arm Bethany Hamilton wint podiumplek

Bethany (26) heeft één arm door een haaienaanval, maar dat weerhoudt haar er niet van om keihard door te gaan. De bekendheid had ze al, want er is een film over haar gemaakt, maar afgelopen weekend deed ze mee aan de Women’s Pro in Fiji: dé wedstrijd voor de allerbeste surfers van de wereld. En tja, als je eenmaal doorzettingsvermogen hebt…

Ze eindigde op plek nummer drie, wat overigens de beste prestatie uit haar carrière is. Ze versloeg zelfs, onderweg naar de halve finale, nummer één van de wereld die tevens de zesvoudig winnares is van deze wedstrijd. Wij zijn trots op Bethany! Power Woman!

Share post:

  • /