Scheveningen Events presents: Weekendagenda 4 en 5 juni

Scheveningen Events presents: Weekendagenda 4 en 5 juni

Scheveningen Events presents: Weekendagenda 4 en 5 juni

Oi, oi, oi, het is alweer het eerste weekend van juni! Wat gaat de tijd snel en wat heerlijk dat het alweer weekend is. Niets doen is prima, ook weleens goed eigenlijk. Maar mocht je toch zin hebben om de deur uit te gaan en in Den Haag te blijven, dan zijn de onderstaande opties misschien iets voor jou.

Zaterdag 4 juni
Proef de Wijk – Zeeheldenkwartier (13.00-22.00 uur)
Sla niet te veel boodschappen in, want tijdens Proef de Wijk kun je je lol op! Alle restaurants en lunchrooms van het Zeeheldenkwartier serveren de lekkerste happen op het Prins Hendrikplein. Alle culturen komen er samen dus voor iedere smaakpapil wat wils.

Pecha Kucha twintigste editie – Theater aan het Spui (17.00 uur)
Al bekend met Pecha Kucha? Een culturele avond waarbij verschillende creatieven uit diverse sectoren hun ideeën en werk aan het publiek mogen presenteren. Deze zaterdag is het de twintigste editie en daarom is er een extra lang programma samengesteld met sprekers als Rogier Klomp, Miktor en Molf, Thomas Jansen, Henk Loorbach, Aron Eilander, Ted Steinebach, Gordon Meuleman, Kok Pistolet, Gerjanne en Marijke van Zuilen, Jan-Dirk van den burg, buurmen, Jochem Rotteveel, Jippiet, Natasha Taylor, Sarah Carlier, De Poezieboys, twice upon a time, La Bolleur en Barry van der Rijt. Inmiddels is Pecha Kucha wereldwijd te vinden, dus zeer inspirerend! Zeker de moeite waard op een keer mee te gaan. Kijk hier voor meer info.

Gewoon even lekker ontbijten op het strand
Niet per se een evenement, maar waarom thuisblijven op de vroege ochtend? Er zijn genoeg strandtenten waar je heerlijk kunt ontbijten! Neem Barbarossa, Strandpaviljoen Zuid of Millers Beach.

Zondag 5 juni
Tong Tong Fair
Benoemden we vorige week ook al, maar dit is de laatste dag dat je kunt genieten van al het lekkers wat Indonesië te bieden heeft. Wij zeggen: koop drie spekkoeken, sla wat wierook in en ga zitten in de Eetwijk voor een beker Tjendol en een rijsttafel.

Grape Food – Pier Scheveningen (12.00 – 17.00 uur)
Dit weekend wordt De Pier omgetoverd tot een klein stukje Frankrijk. ‘GrapeFood: Eu de Vie’ is het thema waarbij de Franse keuken centraal staat. Je kunt hier de lekkerste Franse delicatessen en bijbehorende wijnen proeven. Dus ja, waarom zou je niet gaan?

Maak deze ijsjes en neem ze mee naar een strand- of stadswandeling
Supersimpel en heeeeeeel lekker! Het enige wat je nodig hebt, zijn bananen, chocolade en nootjes. ZO maak je ze.

En mocht je nou denken ‘Goh, ik wil zelf wel iets leuks organiseren’, dan helpen we je graag. You’re welcome.

Share post:

  • /