Ah oké, dus zo snijd je een watermeloen a.s.a.p.!

Ah oké, dus zo snijd je een watermeloen a.s.a.p.!

Ah oké, dus zo snijd je een watermeloen a.s.a.p.!

De temperaturen worden hoger en dat betekent: watermeloen. Wheehoo! Lekker met een groot stuk watermeloen bivakkeren op het strand is echt alles behalve een straf. Het hydrateert, is licht verteerbaar en gewoon onwijs lekker. Ook in cocktails overigens. Maar eh… Best leuk hoor zo’n stuk kopen bij de supermarkt op weg naar het strand, alleen eten op een ‘normale’ manier, dat zit er niet echt in. Kan wel, maar dan laat je waarschijnlijk de helft van het vruchtvlees zitten en dat is zonde! Dus hoe zorg je er nou voor dat je in mum van tijd je watermeloen snijdt op de juiste manier?

Dus heb je een teambuilding, picknick of whatever it may be, deze truc komt te allen tijde van pas! Kijk je mee? Je moet wel een scherp mes hebben.

Share post:

  • /