De celebs drijven deze zomer op de Unicorn Pool Floaty

De celebs drijven deze zomer op de Unicorn Pool Floaty

De celebs drijven deze zomer op de Unicorn Pool Floaty

Dat de opblaasbare unicorn hét accessoire is voor deze zomer, dat wisten we al. Maar dat toute celebland ook echt massaal gespot is op de opblaasbare eenhoorn, dat hadden we niet verwacht. Onder de hashtag #FLOATY kun je je lol op op Instagram. Doe maar even kijken en check de zomerse, jaloersmakende kiekjes.

Je kunt ‘m trouwens hier kopen, maar als je dit iets te gewoontjes vindt, dan kun je altijd nog gaan voor het Swarovskipaard. Say whut?! Juist. Zijn hoorn, manen en staart worden gesierd met meer dan tienduizend Swarovskistenen. En nee, dan kost-ie uiteraard geen 88 euro. Maar leg je een euro’tje of 5000 neer, dan kun jij straks drijven op een opblaasbare unicorn mét glitters. Nou, dan is jouw vakantie in ieder geval compleet! Trouwens ook best leuk voor op Scheveningen.

glitters

stenen

manen

 

🦄🦄🦄 Your best friends love you jojo Thank you for being you!!! Best day ever🌈🌈 @jessejostark

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on

Share post:

  • /