Zo organiseer je een bachelorette om nooit te vergeten

Zo organiseer je een bachelorette om nooit te vergeten

Zo organiseer je een bachelorette om nooit te vergeten

Bij Scheveningen Events kun je je bachelorette organiseren als je dat zou willen. Wij helpen je graag. Van activiteiten tot diner; het is allemaal mogelijk. Maar iedereen heeft andere wensen uiteraard. Toch wil je dat het een party to remember wordt. Daarom zetten wij wat tips op een rij. Uiteraard voor ieder wat wils.

Luxe Poes
– Organiseer een Wellness Weekend. En kies daarbij een mooi hotel uit.
– Boek een weekend weg. Bijvoorbeeld naar Parijs of Ibiza.
– Ga super-de-luxe uiteten en laat je naar het restaurant in kwestie rijden met een limousine. Gegarandeerd succes.
– Een trouwjurk uitzoeken: dit is alleen te doen als de bruid nog geen jurk heeft. Begeef je naar een andere stad (Antwerpen, modestad Arnhem?) en kies samen de jurk uit.

Take it easy
– Maak een strandwandeling en eindig met een high tea. Uiteraard is het wel leuk om wat activiteiten uit te zetten. Volg eerst een lesje yoga of ga zeilen!
– Slaap met z’n allen in een kasteel en zorg dat jullie de mooiste prinsessenjurken aan hebben. Zorg voor een visagist en kapper en maak het vooral heel erg laat.

De creatieveling
– Wat dacht je van een graffiti middag? Met een goed glas wijn ernaast verhoog je je creativiteit nog meer!
Gin tasting; do we need to say more? Niet echt, toch? Er zijn zoveel verschillende varianten die je heel graag wilt proeven. Sluit af met een zelf gemaakte gin&tonic.
– Zelf een paspop maken: met gips en verband! Dan heeft die trouwjurk straks toch nog een mooi plekje in de slaapkamer.
– Je eigen parfum maken. Want wat is er nou persoonlijker dan dit?

Het klassieke type
– Huur een boot – bij lekker weer – en vaar door de grachten van Den Haag. Zorg voor live muziek en hapjes en drankjes. Stap daarna uit bij bijvoorbeeld Mama Kelly en maak er een topavond van!
– Wat dacht je van een ouderwetse Tupperware party? Juist, het bestaat nog steeds en het is hotter dan ooit. Wedden dat die bakjes en andere attributen straks van pas komen als het stel in kwestie getrouwd is?
– Ga naar een festival. Altijd goed. En mega gezellig!

Share post:

  • /