Scheveningen Events Presents: Weekendagenda 18 & 19 juni

Scheveningen Events Presents: Weekendagenda 18 & 19 juni

Scheveningen Events Presents: Weekendagenda 18 & 19 juni

De nieuwe haringen zijn aangekomen, de weersvoorspellingen zijn niet goed, maar ook niet slecht en het is alweer vrijdag. Oh, en zondag is het Vaderdag. Daarom: een splinternieuwe weekendagenda. Och en we zijn alweer over de helft van de maand!

Zaterdag 18 juni
Vlaggetjesdag Scheveningen
De Hollandse Nieuwe haring is vetter dan vet en verser dan vers. Hij komt goed uit de test, volgens de kenners. De veiling is bijna verdubbeld ten opzichte van vorig jaar. Dat moet gevierd. Daarom vinden er op het hoofdpodium en in de Eerste en Tweede Haven allemaal activiteiten plaats.

Hoofdpodium
11:00-12:00 Openingsceremonie
12:00-14:00 Shantykoren
14:00-15:00 DJ
15:30-16:30 Frank Sinatra en Micheal Buble
16:00 Uitslag “Raad het gewicht!”
16:30-17:30 The Clarks

Sea Salt Market
In de Eerste Haven is de Sea Salt Markt met een foodcourt te vinden. In de Tweede Haven zijn ze ook gespitst op Vlaggetjesdag en is in het water het meest duurzame schip van Nederland te zien!

Internationale Yoga Dag – 09:30 uur – 11:30 uur, Atrium Den Haag
De naam zegt het al: er wordt op deze dag aandacht besteed aan het steeds bekender wordende ‘Yoga’. In het Atrium in Den Haag kun je vanaf 09:30 uur meedoen aan yoga en meditatie. Je moet je wel aanmelden. Dat doe je hier.

Modeshow KABK in de Elektriciteitsfabriek
De meest getalenteerde nieuwkomers op het gebied van modeontwerpen mogen hun collecties showen in de Elektriciteitsfabriek in Den Haag, tussen 18:00 uur en 21:00 uur.

Exposed
Na afloop van de modeshow is van 20 t/m 22 juni de tentoonstelling EXPOSED gratis te bezoeken, ook in de Elektriciteitsfabriek. De afstudeercollectie van de studenten is hier dan nog eens te bewonderen.

Full Moon Party – 21:00 uur, Indigo
De naam zegt het al; met een bucket in je hand lekker gaan. Meer info? Kijk hier.

Zondag 19 juni
Vader & kids surfdag Hart Beach – 19 juni 09:00 uur – 14:00 uur, Hart Beach Surfschool
Nog geen Vaderdagcadeau, of heb je een hele sportieve vader/partner? Dan heb je met dit het meest originele Vaderdagcadeau ever. Je wordt eerst ontvangen met koffie/limo/muffins, daarna ga je 1,5 uur golfsurfen. Voor €55 euro zijn vader en kind onder de pannen. Klik hier voor meer info.

It’s a record Market @ Pier Scheveningen
Gek op muziek en vinyl? Dan kun je je lol op! Ga lekker zitten met een bakkie koffie en kies je favoriete album uit. Klik hier voor meer informatie.

Bier & Braad Festival – Kompaan Brouwerij & Bar
En vader maak je niet blijer dan met bier en worst. Tijdens dit festival knalt er heerlijke muziek uit de speakers, speelt er live muziek en kun je genieten van verschillende food trucks, zelf gebrouwen bier en heel veel mannenvoer. Check hier meer info.

Share post:

  • /