HOLY! Deze ‘Alice in Wonderland’-bruiloft neemt je mee ‘down the rabbit hole’

HOLY! Deze ‘Alice in Wonderland’-bruiloft neemt je mee ‘down the rabbit hole’

HOLY! Deze ‘Alice in Wonderland’-bruiloft neemt je mee ‘down the rabbit hole’

Sommige bruiloften zijn extreem (lees hier maar even), andere weer creatief. Bij Scheveningen Events geef jij je wensen door en wij doen daar wat mee. Maar als je de onderstaande bruiloft wilt, dan grijnzen wij eerst even als de Cheshire Cat.

down the rabbit hole

Op 30 april stapten Natalia en Rafael in het huwelijksbootje ergens in Polen. Ze begonnen met een traditionele kerkceremonie waarna er een sprookjesachtige receptie plaatsvond, ge├»nspireerd door de ‘Mad Hatter’s tea party’. En echt, het was net alsof je je begaf in de film. Ook al was de receptie klein (15 man), het was tot in de details perfect geregeld! Wij zijn benieuwd naar deze planner.

sprookje

taart

Een paar weken later schoten ze samen met fotograaf Jaroslaw Kozlowski een aparte fotoshoot, geheel in thema.

footshoot 5

fotoshoot 3

fotoshoot2

Share post:

  • /