Hoe cool! Deze filmmaker woont in een busje en reist heel Amerika door

Hoe cool! Deze filmmaker woont in een busje en reist heel Amerika door

Hoe cool! Deze filmmaker woont in een busje en reist heel Amerika door

Maak kennis met Zach Both. Jong, ambitieus, maar was klaar met zijn kantoorbaan. Hij tikte een tweedehands Chevrolet-busje op de kop en toverde het om tot mini-huis. ‘En nu?’, zou je denken. Hij trekt rond door heel – nu nog – heel Amerika en gaat op zoek naar plekken die hem inspireren en waar interessante mensen rondlopen. Waar hij vervolgens natuurlijk wel mooi beelden van schiet.

uitzicht

Inmiddels heeft hij al aardig wat mensen ontmoet en is-ie op aardig wat toffe plekke geweest. Hij blijft nog een jaartje rondreizen, is ’n idee. Hij raadt wel aan – mocht je dit overwegen – om niet alleen de zonnige kant van zo’n levensstijl in te zien. Het is niet alleen maar zorgeloos, met prachtige Instagram-foto’s. Het is ook gewoon leven op een paar vierkante meter. Lees hier meer over hem! Wij vinden het in ieder geval erg tof. Oh en mocht je toevallig ooit op Scheveningen belanden Zach, let us know.

keuken

busje

bed

Share post:

  • /