Scheveningen Event presents: weekendagenda 25 & 26 juni

Scheveningen Event presents: weekendagenda 25 & 26 juni

Scheveningen Event presents: weekendagenda 25 & 26 juni

Wordt lekker weertje hoor, dit weekend. En er staan weer mooie dingen op de agenda. Zoals jullie van ons gewend zijn, schotelen we ze ook even aan jullie voor. Een ‘rustig’ weekend, maar dat is ook weleens prima. Komen ze.

Zaterdag 25 juni

Home Made Market @ De Fahrenheit / 10:00 – 17:00, Fahrenheitstraat
Het is feest op De Fahrenheitstraat, Thomsonlaan en het Thomsonplein aankomende zaterdag. Iedereen kent de Home Made Market inmiddels wel, dus we kunnen alleen maar zeggen: gezelligheid.

Night at the Park / 14:00 – 23:00, Zuiderpark
De avond voor Parkpop met o.a. Anastacia, Wet Wet Wet, Di-Rect, Holly Johnson, Slade en Racoon! Check meer info hier.

Nederlandse Veteranendag / 11:00 – 17:00, Binnenstad Den Haag
De Nederlandse Veteranendag is een jaarlijks eerbetoon in Den Haag aan alle Nederlandse veteranen, waarbij er verschillende evenementen plaatsvinden. Klik hier voor het overzicht.

Zondag 26 juni

Swan Market / 12:00 – 18:00, Binnenstad Den Haag
Even rondneuzen op dé lifestylemarkt van Den Haag, of eigenlijk Nederland. Met spullen én eten. Heerlijk! Meer weten? Klik hier.

Parkpop / 13:00 – 21:00, Zuiderpark
In 1981 ooit begonnen en anno 2016 nog steeds een daverend succes. Wat kunnen we verwachten? Wij noemen: Typhoon, Billy Ocean, Jett Rebel, Marky Ramone, De Kraaien, AAPNOOTMIES, SFB, Emmaly Brown, Mojo Man, John Coffey, Rosie, K’s Choice, Eskorzo en FilosofischeStilte. En nog veel meer. Klik hier voor de gehele programmering.

Share post:

  • /