WOW! Dit zijn de mooiste haren die we ooit gezien hebben

WOW! Dit zijn de mooiste haren die we ooit gezien hebben

WOW! Dit zijn de mooiste haren die we ooit gezien hebben

Misschien hebben jullie het al voorbij zien komen; maar dit zijn vader Benny Harlem en zijn 6 jaar oude dochter Jaxyn. En het is niet voor niks dat ze nu zo in de spotlights staan, want kijkt u heel even naar de kapsels van de twee. HOLY MOLY!

Benny zegt dat het als ouder de taak is om je kind te beschermen tegen wat dan ook en om je kind zelfvertrouwen mee te geven. Nou, dat is gelukt. Nu denk je vast, wat heeft dit met Scheveningen Events te maken? Niet heel veel eigenlijk, maar de band tussen een vader en dochter mag ook weleens gedeeld worden.

bizar

mooi

ongelooflijk

plaatjes

strand

vader dochter haar

vader en dochter

Share post:

  • /