Impressive: deze 9-jarige fotografe maakt de mooiste huwelijksfoto’s

Impressive: deze 9-jarige fotografe maakt de mooiste huwelijksfoto’s

Impressive: deze 9-jarige fotografe maakt de mooiste huwelijksfoto’s

Zoals jullie natuurlijk al weten regelen wij van Scheveningen Events ook bruiloften! We zoeken de juiste locatie, de beste DJ en de mooiste aankleding voor je uit. Een een huwelijksfotograaf als je daar behoefte aan hebt. Misschien net zo een als deze 9-jarige fotografe! Lees even dit indrukwekkende verhaal.

Toen wij 9 waren, maakten we misschien van onze handen een denkbeeldig fototoestel, maar Regina Wyllie pakt het anders aan. Zij is namelijk een echte huwelijksfotografe en maakt foto’s waar jij en ik versteld van staan. Haar vader, Kevin Wyllie, leerde haar alle tips en trics, aangezien hij zelf fotograaf is. Hij vertelt: “When she was 3, she asked to come along with me when I was shooting a mountain bike race. She lifted my Canon G9 compact camera from my bag and started taking some snaps. I have never forced her to shoot, or to learn anything, and prefer to wait for her to ask questions or to show me an image that she is curious about how it was shot.”

Op 15 april dit jaar assisteerde ze haar vader bij het fotograferen van haar allereerste bruiloft ooit! Kevin zegt hierover: “Whilst I don’t advocate child labour, and I would never never have thought of taking her along to a full wedding, it was the bride & grooms request, when they booked me, that she shoot with me as they’d seen some of her work previously and wanted their wedding to be her first.” En ja, kinderen van die leeftijd zijn slim genoeg om het zelf aan te pakken. Dat deed Regina dan ook. Op de bruiloft maakte ze de lenzen zorgvuldig schoon, bepaalde ze plekken en locaties waar de foto’s gemaakt moesten worden en laadde ze de batterijen op. En dat leverde prachtige plaatjes op. Well done, Regina!

bruid

koppel

regina

reginawyllie2

schoen

Share post:

  • /