YAAAS! Gummibeertjes die naar zomerse rosé smaken!

YAAAS! Gummibeertjes die naar zomerse rosé smaken!

YAAAS! Gummibeertjes die naar zomerse rosé smaken!

Ehm, ga heel even zitten. Je kent de gummibeertjes wel, toch? Nou deze zelfde gummiebeertjes komen nu in rosésmaak. Dus, schijnt het zonnetje, wil je even op je terras zitten met een ijskoud glas rosé, dan kun je vanaf nu ook in de zak met snoepjes graaien. Bost of both worlds: snoep en wijn. WHOOHOO!

bier snoepjes

Het idee komt van DNAInfo en bevat twee soorten: ‘Rosé All Day’ en ‘Yes Way Rosé’. En je begrijpt; ze zijn in trek. Binnen twee uur waren ze uitverkocht op de website van Sugarfina. Binnen week worden ze weer aangevuld, dus no worries. En voor je boyfriend of hubby is er ook goed nieuws: er zijn ook gummibeertjes met biersmaak.

Foto’s: Instagram Sugerfina

Share post:

  • /