8 interessante tips als je wilt trouwen maar zo blut bent als wat

8 interessante tips als je wilt trouwen maar zo blut bent als wat

8 interessante tips als je wilt trouwen maar zo blut bent als wat

Natuurlijk wil je trouwen en uiteraard wil je Scheveningen Events daar bij betrekken. Immers, wij denken van A tot Z met je mee, maar het kan natuurlijk zo zijn dat je geen duizenden euro’s te besteden hebt. Logisch, hebben we allemaal weleens last van. En dat is helemaal geen enkel probleem. Wij geven je tips waar je alvast rekening mee kunt houden, als je toch de mooiste dag van je leven wilt hebben (want dat kan zeker!) met een iets kleiner budget.

1. Houd je gastenlijst in het gareel
Dat betekent dus dat je niet die collega van die ene vriend ook nog eens moet uitnodigen. Het is jullie dag, dus wees eerlijk. Wie zijn er nou echt belangrijk? Er is namelijk een wezenlijk verschil tussen 100 gasten en 50 gasten en een intieme bruiloft is net zo bijzonder!

2. Denk aan je trouwjurk
Wie denkt dat een gemiddelde trouwjurk 5000 euro moet kosten heeft het mis. Tegenwoordig zijn er zoveel goede alternatieven. Denk aan bijvoorbeeld ASOS die een eigen bruidslijn heeft en als je goed zoekt kun je ook aardig vintage shoppen. Daarbij: je hebt ‘m maar één keer aan als het goed is. En je kunt ‘m er zo duur en fancy uit laten zien als je zelf wilt (denk aan: sieraden, schoenen, kapsel).

3. Maak van tevoren een Pinterest-bord voor je bloemen
Je kunt je creativiteit enorm boosten met Pinterest. Dus laat je inspireren door de bloemen die op tafels staan, maar ook die je in je hand hebt. Maar kijk ook vooral naar kaarsen en vazen.

4. Prosecco, bier en wijn = fijn
Het hoeft echt niet per se champagne te zijn. Tegenwoordig heb je onwijs leuke speciaalbiertjes die het goed doen op bruiloften!

5. Kijk goed om je heen waar je kunt trouwen
En denk een beetje outside the box. Veel strandtenten bieden een mooie plek aan. Maar ook zou je kunnen kijken naar tuinen of parken.

6. Wees creatief met de muziek
Een bekende band of zanger(es) is natuurlijk altijd leuk, maar als het budget niet erg groot is kun je kijken naar bijvoorbeeld studenten of upcoming talents. Jij helpt hem/haar/hen ermee en zij helpen jou. Easy does it.

7. Een bruidstaart? Hoeft niet!
Wat denk je van een dessertbuffet met bijvoorbeeld donuts in verschillende kleuren inclusief snorretjes en lippen van marsepein? Cupcakes doen het overigens ook erg goed.

8. Maak een bruiloftswebsite
Waar je je uitnodiging op plaatst, waar mensen zich kunnen aanmelden, waar een RSVP-gedeelte op komt en waar je wishlist op staat. Handig en helemaal van nu.

Share post:

  • /