Vrouw gaat alleen op honey moon omdat man niet mee kan

Vrouw gaat alleen op honey moon omdat man niet mee kan

Vrouw gaat alleen op honey moon omdat man niet mee kan

Kijk, bij ons kun je je bruiloft laten regelen. Geen probleem. Alleen die honey moon, die moet je echt zelf boeken. Dit koppel zou naar Griekenland gaan waar het aardig romantisch kan zijn. Alleen bleek dat de bruid, Huma Mobin, er alleen voor kwam te staan. Haar kersverse man kreeg namelijk geen visum toegewezen. Oeps… En wat doe je dan? Nou dan ga je gewoon alleen. Niet per se leuk als newly wed, maar het levert wel hele grappige plaatjes op.

Aaah, is-ie er toch nog een beetje bij! Kijk maar even:
athene

balkon

boot

foto

haha

santorini

stad

strand

vrouw

zielig

Leuk weetje: Huma kwam eigenlijk op het idee doordat haar man deze foto vanuit Budapest stuurde:
man

Share post:

  • /