Scheveningen Events presents: weekendagenda 23 & 24 juli

Scheveningen Events presents: weekendagenda 23 & 24 juli

Scheveningen Events presents: weekendagenda 23 & 24 juli

De zomervakanties zijn begonnen, de temperaturen zijn perfect en zo te voelen gaan we nu echt de zomer tegemoet. Tijd dus voor wat extra ontspanning; de weekendagenda van Scheveningen Events. Het is wat rustiger dan normaal, maar dat is logisch met de vakantie. Sowieso; als het lekker weer is moet je gewoon naar Scheveningen en omstreken gaan! Heerlijk genieten van al het moois achter de duinen.

Wat staat je te doen dit weekend? Nou, dit:

Zaterdag
BEAU On The Beach & Boehmer’s B-DAY 23-07
We gaan naar het strand! Op zaterdag 23 juli, zal BEAU haar eerste strand editie beleven. Strandpaviljoen Zuid is de perfecte locatie voor dit heugelijke feit en in samenwerking met Jägermeister en Baskèts belooft dit niks minder dan spectaculair te worden.

Als klap op de vuurpijl viert Boehmer zijn verjaardag en neemt een klein leger aan top-DJ’s mee. Hoewel er steeds meer namen bij komen, kunnen we alvast verklappen dat de volgende supersterren een plaatje komen draaien:
-Rob Black
-Je M’appelle Pasquinel
-Daan De Greef
-Boehmer (BIRTHDAY SET)
-Isca
-Alamaison
-Quinty
-Are You Remy
-Sanka Soundsystem

En omdat we graag het beste voor het laatst bewaren… GRATIS ENTREE! Je bent welkom vanaf 22:00 uur.

Zondag

Horeca Beach Volleybal – Rondom The Hague Beach Stadion, Scheveningen Bad / 09:00 uur tot 18:00 uur
Doe je zelf niet mee, dan is het wel heel gezellig om even een kijkje te nemen. De grootste en kleinere horeca ondernemers uit Den Haag doen mee! Dus moedig ze aan en vergeet je niet in te smeren. Altijd één dolle boel.

Share post:

  • /