Scheveningen Events presents: weekendagenda 30 & 31 juli

Scheveningen Events presents: weekendagenda 30 & 31 juli

Scheveningen Events presents: weekendagenda 30 & 31 juli

WOW! Het laatste weekend van de maand alweer. Tijd voor een mooie afsluiter. Wat staat er vandaag op de agenda? En waar wil je zelf heel graag heen? Heb je ideeën, laat het ons weten via de comments op Facebook!

Het is misschien een beetje komkommer tijd wat betreft leuke uitjes, maar dat mag de pret niet drukken. We organiseren namelijk zelf ook nog heel veel activiteiten. Check it out.

Zaterdag 30 juli

Haagse Hoogtepunten Filmhuis – Filmhuis Den Haag

Een film gemist in het Filmhuis afgelopen jaar? Geen nood! In de zomermaanden is het namelijk tijd voor de Haagse Hoogtepunten in het Filmhuis. De hoogtepunten uit ons afgelopen seizoen: voor iedereen die ‘m toch heeft gemist of ‘m nog eens wil zien! En dat is perfect als het een beetje regent. De hoogtepunten die te zien zijn:

45 Years – Andrew Haigh
An – Naomi Kawase
Beyond Sleep – Boudewijn Koole
Carol – Todd Haynes
Irrational man – Woody Allen
Mia Madre – Nanni Moretti
Rams – Grímur Hákonarson
Son of Saul – László Nemes
The Lobster – Yorgos Lanthimos
Youth -Paolo Sorrentino

Voor meer info en prijzen klik hier.

Strand Hey! – zaterdag 30 juli 20:00 – Strandclub De Karavaan
De zomer werkt dit jaar nog niet echt mee, maar we gaan er van uit dat dit op 30 juli toch echt anders is. Amerikaanse superheld Josh Wink reist samen met Michel af naar het fijnste strand van de wereld voor een avondje om niet snel te vergeten bij strandclub de Karavaan!

LINE UP
– Josh Wink
– Michel de Hey (official)
– Band Of Misfits

TICKETS
Voor slechts €5 verzeker je jezelf van een plekje op de dansvloer op 30 juli! Dus wil je hier bij zijn? Ga dan naar www.micheldehey.com, klik op het kopje tickets en zorg dat je je kaarten scoort!

Milan Summer Festival – Zuiderpark Den Haag
Drie decennia lang heeft Milan met passie elk jaar gefloreerd op de velden in het Zuiderpark. Met frisse moed en in vol vertrouwen is de organisatie van het festival overgedragen aan een nieuwe crew. Een organisatieteam dat met dezelfde passie een succesvol en vernieuwd Milan organiseert. Met gemiddeld 35.000 bezoekers per jaar is en blijft het festival nog steeds hét grootste Hindostaanse outdoor festival in Europa. Kijk hier voor meer info!

Zondag 31 juli

Swan Market – 12:00 – 18:00 – Binnenstad Den Haag
Zoals bij velen al bekend: een markt vol eten, drinken en een hoop toffe spullen! Klik hier voor meer info.

Milan Summer Festival
Zie zaterdag.

Share post:

  • /