Hottie Jay Alvarrez laat ons bijzonder veel zin krijgen in de zomer!

Hottie Jay Alvarrez laat ons bijzonder veel zin krijgen in de zomer!

Hottie Jay Alvarrez laat ons bijzonder veel zin krijgen in de zomer!

Je zult het misschien nu niet zeggen en al helemaal niets van merken op dit moment; maar de zomer wordt beter! Vooral als wij denken aan Jay Alvarrez en zijn vriendin Alexis. Tjongejonge, wat een hot couple! Als social media sterren reizen ze de meest prachtige, tropische oorden rond om te genieten van surfen, skidiven, van rotsen springen en het goede leven. Ja, dat wil jij ook. Snappen we.

Nou, toen wij onderstaande video bekeken bedachten we opeens: ‘We kunnen best zo’n zomer creëren, hier op Scheveningen’. Scheveningen Events heeft namelijk super toffe activiteiten waardoor jij een fantastische zomer kunt hebben! Denk bijvoorbeeld aan:

Yoga
Zeilen
Powerkiten
Beachtennis
Beachvolleybal
Powerboat

Share post:

  • /