Beleef je dromen in het Unicorn café!

Beleef je dromen in het Unicorn café!

Beleef je dromen in het Unicorn café!

De magische plek is helemaal toegewijd aan het mythische dier. Mocht je naar Thailand gaan, dan moet je zeker even een stop maken bij het unicorn cafe.

Het interieur ziet eruit als een pastel explosie met unicorn behang, unicorn tapijt, unicorn standbeelden, licht blauwe en roze meubilair. En om natuurlijk niet te vergeten zijn er unicorn onesies, die je kunt dragen terwijl je daar bent.

En niet alleen het uiterlijk van het eenhoorncafé ademt eenhoorns. Ook het eten is geïnspireerd op het dier. Het is vooral zoetigheid: wafels, pannenkoeken en ijs staan naast limonade met suikerspinsmaak en galaxykleurige slush puppy’s op het menu. Hoe meer suiker en kleurstof, hoe groter de kans dat het op het menu staat.

Share post:

  • /