Tijd voor de kerstborrel!!

Tijd voor de kerstborrel!!

Tijd voor de kerstborrel!!

Het wordt steeds sneller donker buiten, kouder en dat betekent dat we richting de feestdagen gaan!

De Kerstdagen staat bekend om: samen zijn met familie, vrienden en collega’s. Nog even gezellig een borrel of kerstdiner met collega’s om elkaar een goed jaar te wensen?! Boek dan via Scheveningen Events je kerstborrel.

Scheveningen Event neemt alle organisatie uit handen en verzorgen een complete dag of avond voor jullie. Een borrel of diner kan natuurlijk leuk gecombineerd worden met één van onze activiteiten o.a. ;

  • Escape room
    Lukt het jullie om binnen 60 min uit de kamer te ontsnappen? Eenmaal in de kamer gaat de tijd in en moeten jullie proberen doormiddel van puzzels en raadsels te ontsnappen. De escape room is ideaal voor bedrijfsuitjes en teambuilding.
  • Segwaytour
    Ontdek of herontdek Den Haag. Met recht een groene stad achter de duinen. Een tour langs een aantal grote highlights van de stad heerlijk relaxed op de segway.
  • Cocktail shaken
    Creatief bezig zijn met je favoriete drank? Kies dan deze workshop! Scheveningen Events biedt de cocktail workshop, zoals u hem nog nooit heeft gehad. Onder begeleiding van een ervaren bartender leren wij u de kneepjes van het vak.

Heb je interesse? Mail dan naar info@scheveningenevents.nl of voor direct telefonisch contact: 0643628811

Share post:

  • /