RED BULL KNOCK OUT

RED BULL KNOCK OUT

RED BULL KNOCK OUT

 As zaterdag 19 november is het weer zover: red bull knock out!
Ons mooie strand van Scheveningen wordt weer het decor van de zwaarste strandrace ter wereld voor honderden motorcrossers. Zorg dat je er bij bent!

Dit jaar zijn er meerdere races op één dag en ook de finale. Dat betekent dat het nog zwaarder wordt voor de deelnemers. Het parcours loopt vanaf het noordelijk havenhoofd onder de Pier door tot aan het Noorderstrand ter hoogte van het Carlton beach Hotel. Het parcours is het zwaarste ter wereld. De zwaarte zit ‘m vooral in de fysieke uitdaging en de strijd tegen de natuurlijke elementen van het mulle zand, het opkomende water en een waarschijnlijk stormachtige wind. Het wordt een hele taaie hindernisbaan en wordt een stuk extremer dan voorgaande jaren; het wordt een bikkelharde strijd…

Wij zijn er in ieder geval bij! Jullie ook?

28421

schermafbeelding-2015-11-17-om-10-50-07

Share post:

  • /