What the Fork?!?

What the Fork?!?

What the Fork?!?

Je hebt foodtruckfestivals en je hebt What the Fork?!? Een driedaags event dat al je zintuigen eens goed wakker schudt! Van 25 tot 27 november wordt de pier omgetoverd tot een Food wahalla. Een indoor foodtruckfestival op de meest unieke locatie, namelijk boven de zee! Met meer dan 15 foodtrucks wandel je van de ene naar de andere culinaire verbazing. Van vlees tot vega van hartig tot zoete hapjes, elke hap is hier met liefde bereid.
What the Fork?!? Is rustig van je heerlijke gerechten genieten en van de bandjes en pop-up shops bewonderen. Natuurlijk is ook het reuzenrad open en kan je met een heerlijk hapje genieten van het mooie uitzicht van Scheveningen en Den Haag. Of ga voor iets spannender en spring in het diepe met de bungee jump! Het kan allemaal. Kom eind november naar De Pier. Neem een hap, kijk en luister rond en snuif de zeelucht op. En denk: What the Fork?!?
Je kan gratis parkeren op parkeerplaats zwarte pad, dat is maar 5-10 min lopen naar de pier.

Heb je na het festival geen zin om naar huis te gaan? Combineer  dan What the Fork?!? Met een overnachting op de pier. Net geopend: Suites – de Pier. De zee die onder je kamer ruist. De wind en de zon op je terras. Het spectaculaire uitzicht over de Noordzee. De suites ademt alles luxe. Slapen op de pier is onvergetelijk.

suites de pier

reuzenrad scheveningen

Share post:

  • /