Cool Event in Scheveningen

Cool Event in Scheveningen

Cool Event in Scheveningen

Dit jaar is het alweer de 10e editie van cool event in Scheveningen!
Natuurlijk is de schaatsbaan op het Kurhausplein de eye catcher. Hier kan dagelijks geschaatst worden van 10.00 uur tot 22.00 uur.  Na het schaatsen kan je weer even opwarmen met een warme chocolademelk met slagroom in één van de omliggende restaurants. Er zijn ook diverse arrangementen samengesteld met voorzieningen en horeca in Scheveningen.
Tijdens de opening  presenteerde Cool Events ook de rest van de evenementenkalender voor de komende maanden. t/m 15 januari worden er verschillende winterse activiteiten georganiseerd met o.a. een ijssculptuurexpositie, kerstactiviteiten en meer! Op 3 december zal op de boulevard ook weer de roetsjbaan geopend worden.

Wil jij weten welke activiteiten er zijn? Ga dan naar: www.cooleventscheveningen.nl

Share post:

  • /