Een nieuwe samenwerking met Restaurant Spijs!

Een nieuwe samenwerking met Restaurant Spijs!

Een nieuwe samenwerking met Restaurant Spijs!

Scheveningen Events gaat een nieuwe samenwerking aan met Restaurant Spijs.

Restaurant Spijs is gevestigd in een rijksmonument uit ca.1886 met veel originele details waarbij het glas en lood in takt zijn gebleven. Het restaurant bestaat uit 4 verschillende ruimtes namelijk de bar, serre, restaurant en de wijnkamer elk met een unieke sfeer beleving. Bij binnenkomst kan je nog gezellig even aan de bar een aperitiefje drinken. Daarna kan je in één van de 3 ruimtes dineren.

Restaurant Spijs is een perfecte locatie om een diner te organiseren voor groepen. Zowel voor bedrijven als in privésfeer in één van de mooie ruimtes. Het restaurant kan gezelschappen ontvangen tot ca. 70 personen.

In de keuken wordt internationaal gekookt met invloeden vanuit de hele wereld. Spijs biedt een kaart vol internationale gerechten. Zelf noemen ze het graag Global Cooking. Ook de surprisemenu’s zijn inmiddels een begrip bij menig vaste gast; je geeft aan hoeveel gerechten je wilt eten en waar je niet van houdt en Restaurant Spijs zorgt dat je niet wordt teleurgesteld! Laat je ongedwongen genieten van een culinair avondje uit met smaaksensaties op hoog niveau.

Bij het diner kan je ook een heerlijk wijnarrangement kiezen, zowel bij de suprise menu’s als de keuze menu’s. Vindt je een wijnarrangement heel erg leuk, maar is het net te veel? Dan heeft Restaurant Spijs ook de Bob-arrangementen; halve glazen. Alle wijnen worden voorgeproefd en gekeurd om zo tot een mooie gebalanceerde wijnkaart te komen.

52d1802cbe75a  klein

5079a0e7c2422 bar

Share post:

  • /