De Roetsjbaan in Scheveningen is weer geopend!

De Roetsjbaan in Scheveningen is weer geopend!

De Roetsjbaan in Scheveningen is weer geopend!

Hou jij van de winter, snelheid en om met een opblaasband naar beneden te gaan? Dan moet jij zeker even gaan kijken bij de Roetsjbaan van Scheveningen .Vanaf het bovendek van de pier tot aan de boulevard is er een 30 meter lange ijsglijbaan. Voor maar €3,-  kan jij 20 min lang roetsjen van de ijsglijbaan. De baan is van maandag t/m vrijdag van 12.00 – 20.00 en op zaterdag en zondag zelfs al vanaf 10.00 uur.  De Roetsjbaan is geopend t/m 8 januari 2017.

Je kan ook dichtbij parkeren bij één van de parkeergarages in Scheveningen. Parkeergarage Kurhaus is natuurlijk dichtstbijzijnde.


TIP:
In Scheveningen is het bijna onmogelijk om gratis te parkeren, maar van 1 november tot zelf 1 maart kan je bij het zwarte pad gratis parkeren. Vanaf het zwarte pad is het nog wel even een stukje wandelen (+/- 10 min.), maar je kan wel gezellig over de boulevard lopen. Of je kan gratis parkeren in de haven van Scheveningen.

Share post:

  • /