Kerstoutfit

Kerstoutfit

Kerstoutfit

Heb jij je kerstoutfit al klaar of weet je nog steeds niet wat je aan moet doen?
Hier een aantal tips voor een leuke kerstoutfit

Jurkje

Iedere  vrouw heeft vast en zeker wel een little black dress in de kast hangen! Zoals altijd wordt gezegd een little black dress hoort in je kast, dat is dus niet voor niets. Een jurkje voor de kerst is altijd goed!  Zorg dat je een basic jurkje uit de kast haalt en maak je jurk helemaal leuk met glitter, accessoires en een mooie  hak.

kerstoutfit

Glitter

Natuurlijk kan een klein beetje glitter niet wegblijven met de kerst. De winkels hangen weer vol met glitterjurkjes. Het is dit jaar een hot item! Het is uitdagend, sexy, modern en je steelt de show. Denk natuurlijk ook aan om je nagels een mooi kleurtje te geven. Mooi dieprood of glitter hier ook een eind mee weg!

Accessoires

Als je een jurk aan hebt ben je natuurlijk nog niet klaar. Dit moet nog worden opgeleukt met een mooie ketting, armbanden, ringen, oorbellen, etc. Om je outfit wat specialer te maken combineer het dan met een mooie statement ketting. En vergeet je lippen niet een mooi kleurtje te geven, mooie red lips?

rode lippen

Hakken

Ook doen ze pijn, 1 keer in het jaar moet je ze toch echt wel even aan; the killer heels! Natuurlijk is het fijner om sneakers of gave boots eronder te doen, maar de killer heels blijven toch het mooist.

Kersttrui

Ben je einde helemaal raad en heb je echt geen idee meer wat je aan moet doen? Ga dan voor gek en doe een foute kersttrui aan!

 

Verder wensen wij jullie een Merry Christmas and Happy New Year!!

Share post:

  • /