Pleinfeestje op de Pier

Pleinfeestje op de Pier

Pleinfeestje op de Pier

Het begon als een ‘goed idee’ totdat het uitgegroeide tot een professioneel supergezellig benefietfeestje; het PleinFeestje.

Zaterdag 28 januari 2017 is het zover, dan barst het PleinFeestje los op De Pier… en jij kan daarbij zijn!

Natuurlijk weten we het al, maar zelfs uit cijfers blijkt dat Nederlands graag goede doelen steunen. We staan dan wel bekend als zuinig volkje, maar we tasten toch regelmatig goed in de buidel als het op donaties aankomt.

Zo kan je zelfs nu feesten op De Pier voor het goede doel, wie wilt dat nou niet?

Op dit moment wordt er keihard gewerkt aan de verbouwing van basisschool Het Volle Leven in Scheveningen. Het speelterrein wordt dan ook 10 keer zo groot dan gebruikelijk is bij scholen in het basisonderwijs. Alleen… er is niet genoeg geld voor het fantastische unieke ontwerp voor de inrichting van het schoolplein.

Ja, je raadt het al! Het doel van het PleinFeestje is om een tof feest neer te zetten waarmee de fanatieke (ouder)organisatie zoveel mogelijk geld inzamelt voor een nieuw schoolplein van de basisschool Het Volle Leven.

Door het gezamenlijke netwerk aan te spreken wilden De Pier, verschillende artiesten en bedrijven aan het feest meewerken. Hoe tof zou het dan zijn als jij ook aan dit feest kan meewerken op een erg feestelijke manier.
Wij kunnen je alvast aankondigen dat het een avond vol muziek en performance op de bruisende Pier zal worden. Grote namen, verschillende DJ’s en live acts zijn aanwezig maar het wordt verder nog spannend gehouden. Van 80’s & 90’s tot deephouse. Het is er allemaal aanwezig.

 

Klinkt dit feestje als muziek in je oren? Haal dan nu je tickets via: http://www.pleinfeestje.nl/

pleinfeestje

Share post:

  • /